Cuvînt înainte

Mulţi vă veţi întreba de ce era nevoie de un blog OTV, cîtă vreme există deja un forum OTV. Ei bine, am constatat că forumurile şi blogurile fac parte din două lumi diferite. În general, forumiştii nu au treabă cu blogurile iar blogării nu se dau în vînt după forumuri. De fapt, e o evoluţie, dacă putem spune aşa. Mai întîi au fost chat-urile, apoi forumurile, iar acum, sunt la modă blogurile. Probabil din dorinţa oamenilor de a fi complet liberi. Pe forumuri, deşi nu e cazul forumului OTV, există anumite regulamente, restricţii...

Un blog se doreşte a fi un jurnal online, o replică modernă a jurnalelor clasice. Numai că formatul de blog popularizat de Blogger şi Wordpress este tot mai folosit în scopuri dintre cele mai diverse. Poate şi pentru că nu prea există o variantă la îndemîna oricui de a face un sait de internet.

Era nevoie de un blog OTV deoarece am considerat că e momentul să ne adresăm şi altui public, altul decît cel al amatorilor de forumuri. Nu neapărat mai deştept sau mai prost, mai frumos sau mai urît ci pur şi simplu diferit. Şi cred că este nevoie de noi fiindcă putem redefini blogosfera aşa cum s-a-ntîmplat în domeniul forumurilor.

Aici veţi găsi ştiri despre vedetele şi emisiunile postului, cazurile abordate de OTV dar nu numai. Un om informat este un om puternic!
Voi strînge în jurul meu o echipă şi ne vom apuca de treabă. Sfatul meu este să vă înscrieţi la fluxul RSS pentru a fi informaţi prin email de fiecare dată cînd publicăm ceva nou.

Staţi pe aproape căci nici nu ştiţi ce pierdeţi!

Un comentariu:

  1. Cadoul de aniversare a forumului otv a fost acest blog,o idee minunata a adminului nostru.

    RăspundețiȘtergere