25 de milioane de euro la noua emisiunela OTV, s-a lansat cu mare tam-tam emisiunea "100% adevărat", prezentată de Pepe şi de Ramona Bădescu. Show-ul se desfăşoară in fiecare duminică, intre orele 20.00 şi 24.00 şi promite invitaţi de marcă, artişti, sportivi, oameni de cultură, sau politicieni.
la OTV, s-a lansat cu mare tam-tam emisiunea "100% adevărat", prezentată de Pepe şi de Ramona Bădescu. Show-ul se desfăşoară in fiecare duminică, intre orele 20.00 şi 24.00 şi promite invitaţi de marcă, artişti, sportivi, oameni de cultură, sau politicieni.
Televiziunea lui Dan Diaconescu vrea o schimbare la faţă, lăsând în urmă emisiunile de garsonieră de pe bulevardul Magheru. Au un as valoros în mânecă. Un concurs săptămânal în urma căruia românii ar putea câştiga trei apartamente, trei Mercedes clasa C, premii în valoare de peste 25 de milioane de eupo pe an, promite Diaconescu. Să intri în concurs nu e deloc ieftin. 3,57 de euro/sms trebuie să dea românul din creditul mobilului său.

S-au băgat bani mulţi, însă. Noul studio otevist din comuna Ştefăneşti, judeţul Ilfov, are 1.200 metri pătraţi şi a costat aproximativ 120.000 de euro. Salariile sunt pe măsură. Conform Academiei Caţavencu, numai Ramona Bădescu are salariu de 18.000 de euro pe lună. Prima ediţie a fost răsplătită cu rating bun, medie de 2,5, iar vârful de 3,4.

Nu au lipsit problemele însă. Contactat de reporterii Libertatea.ro, Pepe a divulgat câteva piedici pe care le-au întâmpinat la lansarea emisiunii "100 adevărat":

"Am avut foarte multe probleme tehnice înainte de a intra în live. Nu mergea generatorul, probleme la sunet, eram disperaţi. Până la urmă, totul s-a rezolvat, dar nu am mai avut timp de repetiţii, motiv pentru care desfăşurătorul s-a schimbat de trei ori. Am fost foarte aglomeraţi, astfel că nu au mai avut timp să intre toţi invitaţii. Dar per total, eu cred că emisiunea a fost un adevărat succes",

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu