"Am simulat cu talent familia fericita!"

Catinca Roman: "Am simulat cu talent familia fericita!"

20 iulie 2009

"Cred ca, daca a avut de gand sa stearga cu buretele tot ce a insemnat viata de familie cu noi, aproape i-a reusit. Prin felul in care s-a purtat ne-a determinat sa ne indepartam complet de orice amintire legata de el, placuta sau dureroasa. Nu poti sa treci cu vederea comportamentul cuiva care se straduieste cu atata dedicare sa-ti raneasca sentimentele”, si-a inceput povestea fiica cea mare a Mioarei Roman intr-un interviu acordat in exclusivitate revistei Story.

Daca ar derula filmul evenimentelor, cel mai grav lucru pe care l-a facut Petre in relatia cu ele a fost lipsa responsabilitatii. “Si cand spun asta nu ma refer numai la responsabilitatea materiala, ci si la cea afectiva, emotionala. E dreptul fiecaruia sa traiasca orice fel de viata isi doreste, sa faca orice schimbari simte, dar asta nu-l scuteste de faptul ca trebuie sa tina cont ca aceste decizii ii pot afecta pe cei din jur”.

Catinca are puterea sa spuna ca de multe ori au „simulat cu talent” ca alcatuiesc o familie fericita. „Nu spun ca nu au fost si momente frumoase, dar, cu maturitatea de acum si cu experienta de viata acumulata, pot spune ca privind in urma, felul in care el a reactionat in anumite situatii ar fi trebuit sa ne dea de gandit”.

Acum ceva vreme Catinca declara ca Petre Roman a lasat-o pe mama ei pe drumuri. « In momentul in care Petre a cerut-o in casatorie, mama era in plina glorie. Se afla la apogeul feminitatii ei, avea un copil de crescut cu raspundere, case si o situatie materiala si sociala extrem de buna. Si aceasta situatie s-a pastrat cam jumatate din casnicia lor, adica pana in momentul intrarii lui pe scena politica. Eu cred ca mama s-a sacrificat in totalitate pentru acest om si merita mai mult decat sa se trezeasca la varsta onorabila de 70 de ani fara niciun bun, fara casa, fara acces la banii comuni si cu viata personala terfelita de tabloide. Nu mai vorbesc de faptul ca implicarea lui politica a impiedicat-o sa faca o cariera de succes in domeniul in care a activat », isi motiveaza Catinca afirmatiile mai vechi.

Are un comportament adolescentino-imatur


Intrebata de revista Story ce parere are despre faptul ca Petre Roman, la 63 de ani, va avea un copil, Catinca nu s-a sfiit sa-l caracterizeze pe fostul sau tata vitreg ca adolescentino-imatur. « E oarecum o continuare fireasca a comportamentului adolescentino-imatur de care a dat dovada si pana acum. Mie mi se pare ca la o asemenea varsta luarea unei decizii de acest gen nu poate fi decat apanajul unei personalitati narcisice si egocentrice. In toamna va iesi pe piata o carte in care Mioara Roman isi povesteste viata, ca o metode de terapie, ca „un mod foarte bun de a-ti exorciza demonii », asa cum spune Catinca.

sursa: eva.ro

http://www.eva.ro/divertisment/vedete/catinca-roman-am-simulat-cu-talent-familia-fericita-articol-14303.html

Un comentariu: