A aparut mama lui Blanket, fiul cel mic al lui Michael Jackson!

Identitatea mamei celui mai mic dintre copiii lui Michael a fost un secret, unul dintre cele mai bine pastrate din intreaga lui viata. Dar acum se pare ca enigma se dezleaga.
tAGurI: Michael Jackson

A aparut in scena Pia Bhatti, o fosta asistenta de stomatologie de origine norvegiana. Ea este mama lui Omer, cel considerat primul fiu al lui Michael Jackson, nedeclarat de acesta.

Potrivit revistei americane "Star", Pia este si mama micutului Blanket, de sapte ani. De aici si asemanarea izbitoare dintre Omer si ultimul fiu al lui Michael. Dar norvegianca ar fi jurat sa pastreze secretul, de aici si tacerea ei.

Megastarul a recunoscut ca mama lui Paris si Prince, ceilalti doi copii, este Debbie Rowe, dar nu a vrut sa dezvaluie niciodata identitatea mamei-surogat care l-a nascut pe Blanket.

"Ar trebui sa o vedeti pe Pia cu Blanket. Il trateaza ca pe copilul ei pentru motivul ca e al ei", spune o sursa. Doamna Bhatti locuieste acum in Oslo, dupa ce, o perioada a stat la Neverland si a lucrat ca bona a copiilor.

Omer, primul copil al Piei, s-ar fi nascut dupa o noapte nebuna de dragoste intre norvegianca si Michael, in 1984. Acum incearca sa devina artist hip-hop si are 25 de ani.

sursa: stirileprotv.ro

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/a-aparut-mama-lui-blanket-fiul-cel-mic-al-lui-michael-jackson.html

Un comentariu: