Cinci morţi în urma unor incendii devastatoare în SpaniaSpania este în alertă maximă după ce opt focare majore şi-au dezlănţuit furia pe coasta de est, cinci pomieri pierzându-şi viaţa în lupta cu incendiile izbucnite în mai multe păduri din această regiune.Autorităţile au mobilizat mii de oameni şi mai mult de 30 de avioane pentru stingerea flăcărilor şi au ordonat evacuarea a 1500 de persoane din staţiunea Mojacar, de pe coasta Mării Mediterane. Din nefericire, veştile meteorologilor nu sunt îmbucurătoare: vântul va continua să bată puternic şi temperatura aerului va ajunge şi în zilele următoare la aproximativ 39 de grade Celsius.
Doi români au fost arestaţi, fiind suspecţi de provocarea incendiilor din Cuevas de Ayllón,Spania.

Autorităţile spaniole sunt de părere că incendiile care afectează Spania au fost provocate.Opt persoane, între care doi români în vârstă de 23 şi, respectiv 25 de ani, au fost arestate în aceste cazuri.

4 comentarii:

 1. ps:asta e incendiu din zona mea
  incfendiu a fost stans ieri dimineata
  dar astazi se mai aud elicoptere nu stiu daca supraveghiaza sau e vb despre un alt incendiu ne putem astepta la orice
  o sa va mai pun si alte poze

  RăspundețiȘtergere
 2. ooo, doamne, va tinem pumnii, sa fie bine, pama la urma...

  RăspundețiȘtergere
 3. am si eu prieteni f. buni in spania...

  in reginea lor e ok.

  RăspundețiȘtergere
 4. buna sunt o española care estiu pucin romanest si sunt linge mojacar si a fos mare focu si a trebuit se desaloje pe multe lumea de ya e asting si acuma se vede desastru case ars si munte, colejio public si multe desastru

  RăspundețiȘtergere