Cum puteţi câştiga milioanele lui Pepe

Au mai rămas doar două zile până la lansarea supershow-ului “100% adevărat”, pe care Pepe şi Ramona Bădescu îl vor prezenta la OTV.

Duminică, între orele 20.00 şi 24.00, cei doi vor încerca să spulbere recordurile de audienţă, atrăgându-şi telespectatorii cu premii în valoare de un milion de euro. Cei care vor să câştige una dintre cele trei maşini Mercedes C Klasse sau unul dintre cele trei apartamente din Bucureşti trebuie să ştie că au de făcut doar trei paşi.

Primul e să trimită în cursul săptămânii un SMS cu datele personale la numerele 1304 şi 1305, ori să sune la 0900... sau 0900.160.031, costul unui apel şi al unui SMS fiind de 3,57 de euro. Al doilea pas: să păstreze parola pe care o vor primi. Ultimul pas: în fiecare duminică să îşi ţină telefonul deschis pe parcursul emisiunii pentru a fi sunaţi chiar de prezentatorii show-ului. În cele patru ore de emisie, vor fi omagiate patru mari personalităţi autohtone, vor fi aduse în platou vedetele care în săptămâna respectivă îşi serbează ziua de naştere şi va fi prezentat un caz umanitar.

4 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. o sa ma uit si eu la prima emisiune...

  de obicei, nu ma uit la postul otv, recunosc

  felicitari pentru "Noul Chat, Dream!

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari pentru acest concurs minunat.Cum asi putea participa si eu la el?Am nevoie de casa.Va multumesc!,mult mult succesc si multa sanatate Oanei si lui Pepe si Ramonei

  RăspundețiȘtergere