Incendiu la noul sediu al OTV!
Noul sediu al OTV din zona Aviatiei a luat astazi foc. Inainte sa se apuce sa-si mute intreaga activitate in cladirea de cinci etaje din zona de nord a capitalei, Dan Diaconescu deja a suferit o lovitura puternica.

Astazi, in jurul orei 13, cateva materiale de constructii depozitate la etajul doi al cladirii s-au aprins. Cauzele izbucnirii incendiului sunt inca necunoscute, dar pompierii au demarat deja o ancheta. Incendiul a fost stins inainte sa devina unul de proportii, dar pagubele sunt destul de inseamnate. A ars o suprafata de aproape 300 de metri patrati unde tocmai se amenaja un studio, iar obiectele care au luat foc sunt in mare masura mase plastice. Muncitorii si inginerii de pe santier nu pot face inca o estimare totala a pierderilor, dar cert este faptul ca incendiul le va interzia mult lucrarile.

Din fericire nu au fost victime, un muncitor aflat pe palierul unde a izbucnit incendiul, a fost intoxicat cu fum, dar pompierii au intervenit rapid si l-au evacuat cu ajutorul scarii de pe masinile de interventie. O alta femeie, aflata si ea in cladire la momentul cand aceasta a luat foc a avut nevoie de interventia medicilor pentru a fi resuscitata, mai bine de 20 de minute, dar acum este in afara oricarui pericol. Ambulanta a ajuns foarte repede la fata locului, si a reusit sa-i readuca in simtiri pe cei doi intoxicati cu fum. Muncitorii au fost transportati rapid la spital pentru a fi intubati si ca medicii sa se asigure ca sunt in afara oricarui pericol.

Acum o saptamana Dan Diaconescu declara pentru Cancan ce planuri are cu noul sediu si care sunt asteptarile sale in materie de design de la noile studiouri, acum insa probabil mai are de asteptat pana totul va fi exact cum si-a dorit:

"Decorurile vor fi fastuoase, cum merita telespectatorii mei. Am facut cel mai frumos sediu, mai frumos decat al oricarei televiziuni din tara"

4 comentarii:

 1. E pacat ca acest incendiu ne-a intarziat dar sunt sigura ca noul sediu va fi cel mai frumos asa cum a spus Dan Diaconescu-patronul OTV

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu chiar mă întrebam de ce nu s-au mai mutat la 5 iulie, cum spunea Diaconescu. :(
  Aş putea băga mîna-n foc că e o mînă criminală!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu as spune asta ,OTV-ul are multi dusmani declarati si nedeclarati,dar se vor gasi vinovatii si atunci sa vezi...

  RăspundețiȘtergere
 4. CU SIGURANTA E O MINA CRIMINALA ,SA SE IA MASURI,AUTORITATILE STATULUI CE FAC?

  RăspundețiȘtergere