Magda, în locul lui Tolea la puşcărie?Se anunţă zile grele pentru Magda Ciumac. Oamenii legii din Ilfov, care au declanşat o anchetă, după ce bruneta l-a acuzat pe Tolea, fostul ei soţ, de răpire, nu au găsit nici o probă care să susţină afirmaţiile femeii. Magda riscă acum să fie cercetată penal pentru denunţ calomnios. În acest timp Tolea, închis pentru o ispravă mai veche, ar putea ieşi din penitenciar.

La începutul lunii ianuarie, Magda Ciumac (foto dreapta) a dispărut din peisaj, revenind, după zece zile, nefardată, plânsă şi “înarmată” cu o poveste demnă de scenariul unui film de acţiune. Bruneta a susţinut că Tolea, fostul ei soţ, a răpit- o şi a ţinut-o într- un apartament din Ilfov.

Bărbatul a fost pus sub acuzare şi, între timp, a ajuns la puşcărie într-un alt caz. În dosarul răpirii, oamenii legii au făcut percheziţii acasă la basarabean, au luat probe ADN, au dus-o pe Magda la IML, au audiat martori şi i-au pus pe cei doi la detectorul de minciuni. Au ajuns la concluzia că femeia a minţit. “Se va da scoatere de sub urmărire penală pentru Anatolie Ciumac. Ancheta a costat Parchetul şi Poliţia din Ilfov mii de lei.
Dacă acuzatul pe nedrept nu va face plângere împotriva MPoate fi chiar arestată. Pentru denunţ calomnios riscă între unu şi cinci ani de închisoare Tot ea va plăti şi banii pe care i-am cheltuit cu ancheta”, ne-a declarat o sursă oficială.

Sportivul, la un pas de eliberare

Magda şi Tolea Ciumac (foto stânga) au divorţat pe 7 aprilie anul acesta. Instanţa a decis ca băieţelul celor doi, Sasha (3 ani), să rămână în grija tatălui. Cât timp Tolea se află în arest, copilul stă cu Magda. Tribunalul Braşov i-a dat însă o veste bună sportivului. În câteva săptămâni, el ar putea fi pus în libertateargaretei Ciumac pentru denunţ calomnios,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu