Meme si Lazarus, tandreturi in masina

vineri, 24 iulie 2009

Indragostiti. Jurnalistul de investigatii s-a giugiulit cu "fosta" iubita in masina, dupa ce a plimbat-o prin oras
ABANDONATA. Meme a fost data jos din masina chiar in mijlocul strazii, fiindca Lazarus nu a riscat sa "taie" linia continua
La patru luni dupa ce Mihaela Moise declara pentru CANCAN ca l-a parasit pe Luis Lazarus, deoarece acesta a inselat-o cu una dintre modelele care au pozat pentru un cotidian central, paparazii CANCAN i-au surprins pe cei doi, miercuri, sarutandu-se.

Bogdan Vladimirescu

Cei doi au fost surprinsi in zona Herastrau, in timp ce se sarutau patimas in masina lui Lazarus, Meme parand ca a uitat de momentul in care ameninta ca-i va returna "justitiarului" inelul de logodna cu zece diamante. Ba mai mult, inainte de sarutul pasional dintre cei doi, Mihaela Moise i-a aratat lui Lazarus inelul pe care-l avea pe deget, acesta a zambit si a mangaiat-o. Imbracata intr-o rochie alba, care-i punea in evidenta bustul miraculos dezvoltat, cei doi s-au sarutat cu foc, dupa care Lazarus a lasat-o pe Meme in zona Pietei Universitatii, in plina strada, pentru ca nu avea cum sa intoarca masina, aceasta facand slalom printre autoturisme pentru a traversa. Pe urma a mers pe jos pana la un imobil situat in apropierea hotelului Intercontinental.

2 comentarii: