Neti Sandu iti spune ce se arata in palma stanga a lui Michael Jackson!

La videochatul stirileprotv.ro, Neti Sandu a explicat ce insemnau liniile din palma stanga a lui Michael.

Potrivit lui Neti Sandu, Michael Jackson statea sub semnul lui Pluton, ceea ce inseamna moarte si regenerare. A murit prea devreme, mai devreme decat ar fi trebuit, iar in palma se pot "citi" si problemele de sanatate ale artistului.

Pe "linia vietii" exista un fel de "impunsatura", care semnifica un moment de rascruce, poate cel in care i-a luat foc parul si a inceput dependenta megastarului de medicamente si operatii chirurgicale.

"Linia inimii", care ar trebui sa fie perfect simpla, la el incepe cu o "insula", adica o mare dezamagire, inca de la nastere, iar pe" linia vietii" mai exista o a doua "insula", o noua iubire si o noua dezamagire.

Palma "arata" ca a fost foarte talentat, dar si norocos si indica faptul ca si dupa moarte amintirea lui Michael va dainui, iar albumele lui se vor vinde in continuare.

"Linia capului" indica ca si-a folosi la maximum capacitatile intelectuale si creative.

Ceremonia de la Staples Center a fost in ziua de eclipsa cu penumbra, ceea ce inseamna ca moartea lui este invaluita de energie negativa. Asa ca vor exista numeroare speculatii privitoare la viata megastarului, iar oamenii care au fost in jurul lui se vor bate pe averea Regelui Pop.

sursa:stirileprotv.ro


http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/neti-sandu-iti-spune-ce-se-arata-in-palma-stanga-a-lui-michael-jackson.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu