Nikita este schizofrenică!


Şi nu oricum... Cu acte în regulă!

Probabil unii dintre voi îşi mai amintesc de emisiunea "Monica", de la Prima TV. Invitată în cadrul unei ediţii, cîntăreaţa Anca Badiu a fost insultată de Nikita. Mai exact, aceasta o acuza că ar fi făcut sex oral mai multor fotbalişti printre care şi Adrian Mutu. Anca a acţionat-o în instanţă pe "femeia bărbat" pentru calomnie. Nikita a încercat să scape de acuzaţii aducînd certificate ce demonstrau că suferă de schizofrenie paranoidă. Iată declaraţia Ancăi de pe ReplicaVedetelor.ro:


Procesul a durat doi ani de zile, timp în care Nikita a adus ca probă în instanţă un certificat medical în care este specificat clar că suferă de o boală destul de gravă şi că a fost internată la Spitalul de Psihiatrie "Domniţa Bălaşa". Pe acest certificat scrie că Mihaela Ispas, alias Nikita, suferă de "schizofrenie paranoidă cronică".
Înainte de finalizarea procesului, calomnia şi insulta au fost scoase din codul de procedură, astfel încît procesul s-a anulat.


Amintiţi-vă că şi mama Nikitei spunea că aceasta este bolnavă! Cred că nu are niciun rost să o mai ascultăm pe NEBUNA asta.

Un comentariu: