Nu voi ajunge la închisoare

Magda Ciumac e supărată foarte tare pe fostul său soţ. Şi asta după ce Tolea, aflat în Penitenciarul Jilava din Capitală, declara săptămâna trecută că fosta vedetă OTV va înfunda puşcăria pentru că a minţit atunci când l-a acuzat că a sechestrat-o, dar şi că n-o mai invită nimeni la nici o televiziune pentru că s-a certat cu Dan Diaconescu.

“Nu voi ajunge niciodată la închisoare. Cel mult voi primi o pedeapsă cu suspendare. Deci nu te bucura”, i-a transmis Magda lui Tolea. Femeia susţine în continuare că fostul său soţ a sechestrat- o, cu toate că “procurorii n-au găsit probe”.

Supărată foc pe fostul soţ, Magda ne-a declarat: “E cuvântul meu împotriva cuvântului lui. În timpul căsătoriei, Tolea m-a bătut de mai multe ori. Am plângeri la Secţia 13. El are probleme cu bătăile. El a fost condamnat. Să nu se bucure că instanţa i-l va da lui pe Sasha (3 ani). Nici un judecător nu va da unui puşcăriaş un copil să-l crească. Sasha o să rămână cu mine. Eu l-am crescut, nu sora mea, aşa cum susţine el. Să termine cu minciunile. Nu m-a întrebat nimeni niciodată dacă am nevoie de ceva pentru Sasha. Nici el, nici familia lui”.

Îi cere lui Tolea s-o lase în pace

Magda îi cere lui Tolea s-o lase în pace. Face chiar şi un compromis: băiatul să stea 10 zile la ea şi 10 zile la el, până când se va stabili definitiv în grija cui va rămâne băieţelul. Cât priveşte cearta cu Dan Diaconescu, fosta vedetă OTV susţine că, de fapt, ar fi fost doar o neînţelegere între ei.

“Îl respect pe Dan Diaconescu. E cel mai deştept om din România. Nu e adevărat că nu m-a mai invitat nimeni la nici o televiziune. Eu nu am vrut să mă mai duc. Am considerat că trebuie să stau zi şi noapte lângă copilul meu”, a spus Magda, care a adăugat că aceasta e ultima declaraţie pe care o mai dă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu