O ipoteza

Indurerata dupa moartea sotului, Zina Dumitrescu a incercat din nou sa se sinucida

Indurerata dupa moartea sotului, Zina Dumitrescu a incercat din nou sa se sinucida
Creatoarea de moda
Zina Dumitrescu este extrem de afectata de moartea sotului ei, profesorul universitar Costin Dumitrescu.

Aceasta a fost la un pas de moarte luni seara. Sotia lui Alin Oprea, Larisa, vecina Zinei Dumitrescu, a sunat la Salvare. Conform apropiatilor ea a incercat sa se sinucida inghitind un pumn de pastile.

Medicii i-au acordat ingrijiri la fata locului, pentru ca Zina Dumitrescu a refuzat sa fie internata, informeaza Libertatea.

Creatoarea de moda, in varsta de 73 de ani, luase multe pastile de Distonocalm, fiind extrem de tulburata dupa inmormantarea sotului ei, care a avut loc luni. Cand si-a revenit insa, a negat ca ar fi incercat sa se sinucida.

Zina Dumitrescu a mai incercat sa se sinucida in iunie 2006, cand a luat mai multe pastile de Diazepam si a fost internata timp de patru zile.

sursa:presaonline.com

http://www.presaonline.com/stiri/showbiz-monden/indurerata-dupa-moartea-sotului-zina-dumitrescu-a-incercat-din-nou-sa-se-sinucida-649256.html

Un comentariu:

  1. asa cum se intampla dupa un eveniment tragic,
    speculatiile apar cu miile... iar lumea uita, de f. multe ori, sa respecte si sa accepte ca poate sa ti se faca rau fiindca suferi... nu pentru ca vrei sa ti iei viata.

    RăspundețiȘtergere