OTV, sabotat de Wikipedia

Wikipedia - "enciclopedia liberă la care poate contribui oricine". Cel puţin aşa scrie pe pagina lor. Realitatea e alta...

Am încercat să adaug pe pagina OTV-ului, adresa forumului OTV. Mai precis, în cadrul categoriei "Legături externe". În mod absolut inexplicabil, acest lucru mi-a fost refuzat.
Hai să vă arăt şi vouă. O să vă cruciţi, vă asigur.

Otvforum.ro era o clonă a Otvforum.com. Probabil unii vă mai amintiţi cînd primeaţi invitaţii pe privat pentru acel forum gol. Evident că acum nu mai există, cum nu mai există nici otv.0x.ro. Timpul cerne şi rămîne ce e valoros.
Ce este poate şi mai şocant e că deşi scrie otvforum.ro/otv, legătura duce către otv.home.ro, alt sait care nu mai există.
Adresa pe care ati tastat-o nu exista pe server-ul HOME.RO.
De toată jena...
Mai departe.

La "Note", apare o legătură către un sait gratuit de pe Home.ro şi una -ATENŢIE- către pagina Consiliului Naţional al Audiovizualului, inamicul #1 al OTV-ului. Dar de ce nu au procedat invers? De ce nu au pus legătură către OTV, pe pagina C.N.A.-ului? Incredibil...

Şi forumul OTV nu are ce căuta acolo, după părerea "deştepţilor" de la Wikipedia România. Păi de ce? Simplu: Nu vor să se vadă că OTV-ul are fani. Uitaţi-vă în categoria Televiziuni Româneşti şi veţi observa că OTV-ul are cea mai urîtă pagină, care nu a mai fost actualizată de cînd lumea. De asemenea, uitaţi-vă şi la pagina DDTV.
DDTV este un post de televiziune înfinţat de către jurnalistul român Dan Diaconescu. Pe lângă DDTV, Dan Diaconescu mai deţine şi postul OTV.
Asta-i tot ce se scrie pe pagina DDTV. Două rînduri... E bătaie de joc! În schimb, "femeia-bărbat" Nikita se bucură de o pagină de zece ori mai lungă: http://ro.wikipedia.org/wiki/Nikita_(artistă)
Ba mai e şi artistă, după minţile tulburate ale echipei Wikipedia România.

Pe forumul Antenei 1 s-au înregistrat doar 14 mii de oameni, pe forumul Prima sub 10 mii, TVR- 7 mii, Realitatea-12 mii, Kanal D- 17 mii iar forumul Pro TV-ului chiar a fost închis pentru că nu mai scria nimeni. Păi noi, care avem 50 de mii de membri înregistraţi, credeţi că le convine să apărem?
După ce ne-au închis, ne-au tăiat cablurile, ne-au dat foc... ce mai contează un detaliu atît de mic? Nu se mai satură, ai dracului nenorociţi.

Un om, poate fi oprit. O idee... niciodată!

2 comentarii:

 1. Aţi trecut cu vederea faptul că Wikipedia este o enciclopedie (e drept, în curs de scriere), astfel că nu orice informaţie este bună de introdus în articole. În particular legăturile externe din articole au scopul să ofere cititorilor interesaţi surse externe de informaţii suplimentare, de încredere, DESPRE subiectul respectiv. Forumul OTV este un loc unde lumea stă la taclale, nu un loc unde au fost adunate informaţii enciclopedice despre OTV, verificate şi redactate cu grijă. Nu se pune nici pe departe problema că Wikipedia nu vrea să se vadă că OTV are fani.

  Calitatea articolelor de la Wikipedia este pe măsura calităţii voluntarilor care contribuie. Se pare că despre OTV din cei 50 de mii de fani nu s-a găsit nici unul mai acătării să scrie un articol enciclopedic.

  Dacă pretindeţi calitate de la Wikipedia aţi putea începe prin a fi dumneavoastră înşivă un om de calitate. Într-o lume a oamenilor civilizaţi nu se vorbeşte în termeni ca „deştepţii de la Wikipedia”, „minţile tulburate ale echipei” sau „ai dracului nenorociţi”.

  RăspundețiȘtergere
 2. Respectivul de sus ti-a trimis un comentariu mult peste asteptarile oricarui om ...

  Ca sa fiu mai concis , mai direct si mai restrans in comentarii [caci timpul nu-mi permite] :
  ...
  bravo lor ca v-au inchis tot ...
  50 de mii de useri inregistrati , insemnand o mica parte a prostiei din Romania
  50 de mii de analfabeti , 50 de mii de cocalari , 50 de mii de scandalagii [sau care le place scandalul , sa faca scandal sau se se uite cu ardoare la scandaluri] , 50 de mii de neuroni distrusi secunda de secunda in capul vostru ...

  Hai ca m-ati plictisit ...
  Din partea mea , ca si-asa nu e distanta de ce era acu 21 de ani [ <'89 ] , pot astia sa va cenzureze pana o sa va calmati de tot ...
  Sa va inchida semnalul de la satelit , sa nu mai circule prostia prin OTV'ul vostru

  Emancipati-va !
  Asa suntem priviti in Europa : tigani , hoti si scandalagii ;)
  Macar la noi in tara sa ne privim mai "dulce" ...

  RăspundețiȘtergere