Ramona Bădescu ar fi vrut să fie cu Alain Delon


În noul număr al revistei Maxim vedetele ediţiei sunt Ramona Bădescu, Lady Gaga şi Raluca Atias, fiica lui Ogică. Ramona Bădescu vorbeşte, în această revistă, despre tot ce se întâmplă în viaţa ei: filme, muzică, emisiuni, politică, viaţă personală şi fotbalişti preferaţi.

Vedeta mai povesteşte şi cum a ajuns ea, o olteancă din Craiova, cosiliera primarului Romei. Despre relaţiile sale presupuse cu Alberto Tomba, Alessandro del Piero sau Alain Delon, Ramona spune: “Cu Alain Delon am lucrat într-un spot. Mi-ar fi plăcut mie, să fiu cu el! E un actor pe care îl ador, îl iubesc, dar n-a fost nimic între noi. Cu Alberto Tomba am jucat într-un film, eram iubita lui, dar numai în film. Nici nu m-a tentat ideea. Iar pe Del Piero îl cunosc foarte bine. Şi pe nevasta lui. Ne întâlnim des la prezentările lui Carlo Pignatelli, pentru că sunt prieteni foarte buni”.

Ramona Bădescu are toate şansele să prezinte în acest an Festivalul de muzica uşoară Mamaia 2009, care se va desfăşura la Grăadina Soveja din Constanţa în perioada 17-23 august. Ramona a fost propusă să prezinte festivalul amintit. Rămâne însă de văzut ca nu cumva organizatorii să fie deranjaţi de faptul că de puţin timp ea a devenit o vedeta a postului OTV, Festivalul de la Mamaia fiind transmis, de regulă, de TVR1 (nota redacţiei).

Fiica lui Ogică a acceptat pentru prima dată să pozeze într-o revista pentru bărbaţi. Raluca spune că: “Tot ce vreau să realizez mi-aş dori să fie făcut prin munca mea”. Cum de a lăsat-o tata să facă aşa ceva? Iar Lady Gaga, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, spune pentru aceeaşi revistă că “M-aş considera o fată fericită dacă aş putea să fac din lumea asta o lume de gay”. (C.O.)

Foto: revista Maxim, www.maxim.ro


Un comentariu:

  1. Alain Delon, cand iubeste, iubeste pe bune.
    Iar inima lui e daruita de ani buni, dupa cate stiu eu, unei scriitoare, cu care are o relatie ff. frumoasa!

    Cat despre Ramona, ce sa spun, fire perseverenta...

    RăspundețiȘtergere