Ramona Bădescu şi Alain Delon, împreună!Programul Ramonei Bădescu este unul încărcat în aceste zile. Actriţa a venit special în ţară pentru a realiza un spot publicitar pentru una dintre companiile de telefonie mobilă, mai precis Vodafone.

Cu această ocazie, frumoasa româncă a cunoscut-o şi pe actriţa Andreea Gramoşteanu, cea care o imită cu uşurinţă în serialul Mondenii, apreciat de vedetă şi urmărit de fiecare dată cu plăcere de aceasta. Colaborarea Ramonei Bădescu cu Vodafone nu se va opri însă aici, pentru că planurile de viitor sună bine pentru actriţă: multe proiecte care îi aduc satisfacţii pe plan financiar şi nu numai. Acum câţiva ani, Ramona a colaborat şi cu Vodafone Italia pentru un spot publicitar pe care l-a filmat alături de celebrul actor Alain Delon.

Este în topul FHM

Aflată în ţară în această săptămână, Ramona Bădescu a participat şi la petrecerea FHM unde a primit trofeul, făcând parte din top 100 cele mai sexy femei din lume, vedeta situându-se pe poziţia 96. De asemenea, actriţa a fost prezentă la o cină de afaceri în compania Ministrului italian de Externe Franco Frattini, care a vizitat România, şi a ministrului Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, cu toţii punând la cale organizarea unui teledon pentru românii şi italienii care au avut de suferit în urma cutremurului din Italia, din localitatea L-Aquila. D.D.

Un comentariu:

  1. interesanta stirea... Pacat ca spotul nu va APAREA si in Romania...

    RăspundețiȘtergere