Salariile lor sfidează criza!

Starurile de televiziune din Romania işi negociază veniturile lunare pornind de la mii de euro.

E criză şi nu prea, in lumea televiziunii! Chiar dacă bugetele sunt în continuă scădere de câteva luni încoace, patronii sunt conştienţi de un lucru: dacă vrei să faci audienţă, ai nevoie de vedete, iar dacă vrei vedete, trebuie să le plăteşti bine.

Oana Zăvoranu - Antena 1- 20.000 de euro/lună

Oana Zăvoranu e pe val. După succesul de la Kanal D, vedeta a fost curtată de mai multe televiziuni, printre care Antena 1 şi OTV. Oana a acceptat oferta Antenei 1, care i-a asigurat o emisiune de divertisment, în direct, pe perioada verii, pentru care e plătită cu 20.000 euro lunar. O propunere aproape SF a venit din partea lui Dan Diaconescu, care îi dădea 200.000 de euro pe lună pentru o emisiune şi bonus acţiuni la OTV, invitaţie tentantă pentru Oana, dacă, din toamnă, contractul cu Antena nu va fi reînnoit.

Pepe aduce lunar în casă 48.000 de euro

Chiar dacă nu a mai scos de ceva vreme vreun şlagăr, Pepe face, în continuare, bani frumoşi, din concerte. Nu însă la fel de mulţi cât va face din televiziune. Din această seară, de când se lansează show-ul “100% adevărat”, la OTV, Pepe devine unul dintre cei mai bine plătiţi prezentatori din România. 12.000 de euro va câştiga pe emisiune interpretul, ceea ce înseamnă că, într-o lună, contul i se va rotunji cu 48.000 de euro. Surse din OTV spun că, pentru a fi siguri că înţelegerea nu cade, producătorii “l-au acontat” pe Pepe până la sfârşitul anului.

Un comentariu: