"Tati e plecat in vacanta!"

Blanket, copilul lui Michael Jackson: "Tati e plecat in vacanta"!

Blanket Jackson


Cel mai mic fiu al lui Jacko, poreclit Blanket, nu prea intelege prin ce trece familia sa si unde i-a disparut tatal.


Mark Lester, nasul celor trei copii ai lui Michael Jackson, povesteste ca micutul de sapte ani l-a intrebat, la ceremonia in memoria megastarului de la Staples Center, daca tatal lui e plecat in vacanta, pentru ca el asa credea.

"Era clar ca Blanket nu prea intelegea ce s-a intamplat cu tatal lui. M-a intrebat daca e plecat in vacanta. Era o intrebare retorica si mi-a rupt sufletul. Nu acceptase ca nu il va mai vedea niciodata pe tatal lui", spune Lester intr-un interviu pentru revista "Hello".

Lester povesteste si alte lucruri despre copiii lui Michael. Cum ar fi, de exemplu, ca Paris, fiica de 11 ani, a cumparat deja cadourile de Craciun copiilor nasului. I-a spus chiar ca ii pare rau ca acestia nu au venit la ceremonia de la Los Angeles.

"M-a intrebat daca pot sa vina la mine de Craciun si daca poate sa aduca atunci cadourile. Am fost emotionat si sper sa se poata face ceva. E greu de spus pana vor fi finalizate aranjamentele in ceea ce priveste custodia", explica nasul copiilor lui Michael.


sursa: stirileprotv.ro
http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/blanket-copilul-lui-michael-jackson-tati-e-plecat-in-vacanta.html

Un comentariu: