Tolea: «Magda, o să înfunzi puşcăria»

Tolea Ciumac mai are de stat câteva săptămâni la Penitenciarul Jilava, din CapitalăGalceava dintre Magda şi Tolea Ciumac, care pană mai ieri formau o familie, se inteţeşte. Din Penitenciarul Jilava, unde este inchis pentru o faptă mai veche şi de unde va fi eliberat in curand, sportivul ii transmite fostei sale neveste un mesaj dur: "Magda, o să infunzi puşcăria".

Fostul luptător K1, Tolea Ciumac, ne-a sunat, zilele trecute, la redacţie, din Penitenciarul Jilava, din Bucureşti, acolo unde e închis, pentru a-i transmite Magdei planurile lui de viitor. “Mai am puţin şi mă eliberez. Nu uit că ai minţit că te-am răpit. Vezi! Acum s-ar putea să plăteşti pentru asta, să înfunzi puşcăria. Eu am încercat să mă înţeleg cu tine omeneşte. Dar tu nu ai cuvânt”, i-a transmis Tolea Magdei.

Fostul luptător K1 ne-a povestit că bruneta l-a ameninţat de mai multe ori că nu-şi va mai vedea niciodată copilul, pe Sasha (3 ani). “După ce voi fi liber, vreau mai întâi să mă duc să mă plimb prin toată lumea, apoi mă voi ocupa de Magda. Din septembrie, încep procesele. Dacă se va decide ca Sasha să rămână la mine, totuşi, pe băiat o să-l las să o vadă pe Magda. Orice copil are nevoie şi de mamă”, ne-a mărturisit Tolea.

Magda îl ţine în braţe pe Sasha, băiatul pe care îl are cu Tolea“Să ştiţi că, dacă era fată cuminte, eu nu mă despărţeam de ea. Aş fi rămas căsătorit pentru Sasha, care are nevoie de ambii părinţi. Destul că eu am fost crescut de bunici. N-aş fi vrut ca şi el să fie ca mine. Nu s-a putut însă să mai trăiesc lângă ea. Mi-a făcut prea multe”, a conchis Tolea.

Despre Sasha, Tolea ştie că acesta se află la Mândra, în Braşov, la sora Magdei. “Acolo e îngrijit bine. Am înţeles că şi Magda stă acolo. La Bucureşti n-o mai cheamă nici o televiziune, după ce s-a certat cu Dan Diaconescu”, ne-a spus fostul sportiv.

Scapă din închisoare pe 12 august
Tolea Ciumac a fost închis pentru tentativă de omor. În 1999, la Braşov, el a fost implicat într-un scandal, care a degenerat într-o încăierare pe viaţă şi pe moarte. Un om a fost grav rănit atunci. Din pedeapsa primită, Tolea mai are de executat câteva săptămâni. El va ieşi pe poarta Penitenciarului Jilava pe 12 august.

2 comentarii:

  1. Nu cred ca va face puscarie, dar nu ar strica o amenda buna ,de sa o tina minte toata viata ei si sa nu mai umble cu minciuni...
    Sa se ocupe de cresterea si educatia lui SASA

    RăspundețiȘtergere
  2. cu asa o "poama" de mama, halal educatie pentru sarmanul copil...

    RăspundețiȘtergere