Anahi isi construieste cu grija cariera muzicala solo

Anahi isi construieste cu grija cariera muzicala solo
Anahi se intoarce la muzica, fiind pe cont propriu dupa o perioada glorioasa alaturi de trupa RBD. Cantareata isi pregateste noul album caruia, prin noiembrie, vrea sa ii faca un turneu amplu de promovare.

Avand in vedere ca, pana acum, nu i-a facut nimeni nicio oferta de rol intr-o telenovela, lui Anahi nu ii ramane decat sa se concentreze pe cariera muzicala. “Sunt foarte fericita, incep o noua etapa din viata mea, imi deschid larg aripile pe care mi le-a dat RBD, si sper sa pot ajunge la inima a cat mai multi oameni”, a spus Anahi.

“Mi Delirio” este primul single de pe noul ei album, care se poate auzi deja la radiourile din Mexic. Pentru aceasta piesa, a colaborat cu trupa Kinky.

“La versuri m-a ajutat Gil Cerezo, solistul trupei Kinky, de muzica si productie s-a ocupat Ulysses si am colaborat cu ei si la alte piese de pe album”, marturiseste Anahi.

“Am un cantec pe care mi l-a compus Gloria Trevi, iar acum incerc sa adaptez versurile, iar baietii de la Kinky se vor ocupa de sound, cantecul se numeste “Me hipnotizas”. As mai vrea sa inregistrez o piesa cu Daddy Yankee, sper ca intr-o zi sa mi se indeplineasca visul”, a adaugat artista.

Anahi a dezvaluit si ca intentioneaza sa plece intr-un turneu de promovare a albumului, care va fi pus in vanzare la sfarsitul lui octombrie: “Dupa ce termin de inregistrat albumul, o sa plec in Columbia, Chile, Ecuador, Argentina, Venezuela, Spania, prin noiembrie cred ca incep turneul, super-turneul pe care il asteptam cu totii!”.

Un comentariu:

  1. Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

    - David

    RăspundețiȘtergere