Cantecele nelansate ale lui Michael Jackson se afla la sora sa, LaToya!

LaToya Jackson ar fi luat din casa in care a murit fratele ei mai multe hard-uri cu peste o suta de piese nelansate, din anii 1980, dar si altele noi. Acestea din urma sunt inregistrate cu artisti precum Ne-Yo, Akon sau Will.i.am de la Black Eyed Peas.

Sora lui Michael Jackson ar fi intrat in posesia hard-disk-urilor imediat dupa moartea artistului, cand intreaga familie a venit in casa acestuia ca sa stranga bunurile. De altfel, managerul lui Michael povesteste ca acestia au luat, atunci, inclusiv mobila inchiriata.

"Au umplut camioanele si au luat tot ce se putea lua. Credeau ca Michael era proprietarul tuturor acelor lucruri, asa ca au luat totul, chiar si mobila, care era inchiriata. Acestia sunt oamenii care vor sa ii administreze averea!", a declarat managerul starului, Frank DiLeo.

Cantaretii Akon si Ne-Yo nu au putut fi contactati, insa reprezentantii lui Will.i.am de la Black Eyed Peas le-au spus jurnalistilor ca acesta nu avea copii ale pieselor pe care le-a inregistrat cu Michael.

sursa: stirile protv.ro

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/cantecele-nelansate-ale-lui-michael-jackson-se-afla-la-sora-sa-latoya.html

Un comentariu: