Aranjament la "Noră pentru mama"

Vă mai amintiţi, probabil, interminabila emisiune de la Kanal D, prezentată de grăsuţa Gabriela Cristea. Era ceva gen "Big Brother", numai că participanţii erau în căutarea partenerilor de viaţă. Cred că a fost singura emisiune matrimonială din România. Şi sper să fie ultima!

Ei bine, în prima ediţie, una dintre concurente a fost mereu pe primul loc, în preferinţele publicului. De la prima pînă la ultima emisiune. Cam ciudat, nu-i aşa?

Multă lume i-a suspectat pe cei de la Kanal D de aranjamente fără ruşine. De altfel, chiar s-a încălcat una dintre regulile de bază ale competiţiei. Concurenţii nu trebuie să se cunoască între ei! Cu toate acestea, Lăcrămioara şi Cristian (unul dintre băieţi) au fost iubiţi şi, evident, se cunoşteau. Lucrul acesta a fost cunoscut de organizatori, dar au preferat să închidă ochii.

Astăzi, pur întîmplător, am primit confirmarea că emisiunea "Noră pentru mama" nu este decît un fals ordinar. Urmăream o redifuzare a emisunii "Stare de show", de la Kanal D, prezentată de Adrian Enache. Am avut o adevărată surpriză cînd, printre participanţii la emisiune, am remarcat-o pe nimeni alta decît Lăcrămioara! Mai mult... Adrian Enache îi spunea Lacrima, alintul ei, deci era cunoscută prin Kanal D.

Emisiunea "Stare de show" a făcut parte din grila de programe de la lansarea Kanal D, înainte de a apărea "Noră pentru mama". Păi asta ce înseamnă? Făcătură!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu