Au aflat ascunzatorile lui Cioaca

s�mbata, 08 august 2009
CRIMA. Procurorii cred ca Elodia Ghinescu a fost ucisa, iar cadavrul ascuns
PROBE. Obiectele Elodiei, odata gasite de anchetatori, l-ar putea trimite pe Cioaca la inchisoare
Anchetatorii urmeaza sa perchezitioneze doua imobile in care exista informatii ca politistul Cristian Cioaca ar fi ascuns mai multe obiecte ale sotiei sale disparute, avocata Elodia Ghinescu. Printre acestea, procurorul Marius Iacob, care coordoneaza cercetarile, spera sa gaseasca si un cutit pe care banuieste ca Cioaca l-ar fi folosit ca sa transeze cadavrul femeii.
Andrei Dumitrescu


Dupa doi ani, timp in care politistii si procurorii au strans o multime de indicii care dovedesc ca disparita subita a Elodiei Ghinescu a fost precedata de un incident violent, procurorul Marius Iacob a intrat in posesia unor elemente noi. Acesta ne-a marturisit ca au aparut informatii cu privire la locul in care Cristian Cioaca ar fi ascuns telefoanele mobile ale Elodiei, geanta acesteia si un cutit despre care se stia ca facea parte din vesela celor doi soti, dar care a disparut odata cu aceasta. "Este vorba despre doua imobile. In functie de ce gasim, Cioaca va fi chemat pentru un nou interogatoriu. Daca ultimele noastre informatii sunt corecte, ar fi un pas foarte important in evolu-tia anchetei", ne-a declarat Iacob.
In cazul in care anchetatorii vor intra in posesia acestor probe, Cristian Cioaca ar putea fi trimis in judecata pentru omor chiar si in lipsa cadavrului. In acest sens, Iacob a adus in discutie cazul unui cuplu din Hunedoara care a ars o fetita in soba. Desi nu a mai ramas nimic din cadavru, autorii au fost condamnati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu