Cantaretul travestit l-a invitat acasa pe homosexualul pedofil Miseta Aici era "cuibusorul de nebunii"!

marti, 25 august 2009
INDIGNATI. Vecinii din blocul de pe Nerva Traian erau terorizati de invitatii lui Naomi
LOCATIE. La etajul sapte al acestui bloc a avut loc petrecerea la care au participat Naomi, Darta si pedofilul Miseta
Politia mai are in vizor inca o locatie .Hair-stylistul Marian Darta si travestitul Naomi vor fi citati la politie pentru a fi audiati in dosarul deschis pe numele pedofilului Misu Neculae, acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu doi baieti minori.
Andrei Dumitrescu


Surse apropiate anchetei ne-au declarat ca atat Darta, cat si Naomi vor trebui sa vina la sediul Politiei Sectorului 3 pentru a da lamuriri despre natura relatiei pe care au avut-o cu Miseta, homosexualul pedofil, in varsta de 41 de ani, care isi recruta victimele dintr-un centru de plasament din sectorul 3. Atat Darta, cat si Naomi apar in mai multe inregistrari, intr-un apartament de bloc, alaturi de mai multi homosexuali intre care si Miseta cu suita lui de minori.
Anchetatorii banuiesc ca imaginile au fost surprinse intr-o locatie inchiriata de Naomi, pe raza Sectorului 3.
Travestitul a locuit pentru o vreme intr-un bloc nou de pe strada Nerva Traian. In perioada respectiva, Naomi a avut probleme cu vecinii si cu politia, pe motiv ca in apartamentul respectiv, situat la etajul 7, urcau o multime de baieti extrem de galagiosi. Politia verifica insa si o alta adresa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu