Copiii lui Michael Jackson vor fi crescuţi de mătuşa lor

Copiii lui Michael Jackson vor fi crescuţi de mătuşa lor

Cei trei copii ai lui Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, în urma unui stop cardiac, vor fi crescuţi de mătuşa lor Rebbie Jackson, chiar dacă mama starului, Katherine Jackson, a primit custodia provizorie a micuţilor, informează tmz.com.

Rebbie Jackson, în vârstă de 59 de ani, locuieşte în Las Vegas împreună cu iubitul ei, cu care are o relaţie de peste 20 de ani. Ea a fost întotdeauna o figură discretă în timpul apariţiilor publice, însă a fost activ implicată în viaţa copiilor lui Michael Jackson.

În prezent, Rebbie locuieşte împreună cu familia Jackson, în reşedinţa lor din Encino, şi se ocupă de creşterea şi educaţia zilnică a celor trei copii. Surse apropiate familiei Jackson au declarat pentru TMZ.com că micuţii o adoră pe mătuşa lor Rebbie.

Deşi familia Jackson are păreri împărţite în ceea ce priveşte chestiunile legate de averea lăsată de Michael Jackson, surse spun că toţi membrii familiei sunt de acord cu faptul că Rebbie Jackson trebuie să fie persoana care să se ocupe de creşterea copiilor starului decedat. Indiferent dacă ea va primi sau nu custodia, Rebbie Jackson se va ocupa de creşterea şi educaţia celor trei micuţi, spun sursele.

Celebrul cântăreţ american a avut trei copii. Debbie Rowe, fosta soţie a starului, este mama biologică a celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson - Michael Joseph Jackson Jr., în vârstă de 12 ani, şi Paris Michael Katherine Jackson, în vârstă de 11 ani. Cel de-al treilea copil, Prince Michael Jackson II, în vârstă de 7 ani, a fost născut de o mamă surogat, a cărei identitate nu a fost făcută publică. În prezent, mama starului, Katherine Jackson, deţine custodia provizorie a celor trei copii.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii starului american ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă. Înmormântarea celebrului cântăreţ a fost amânată până la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauzele decesului artistului.

Mediafax

Un comentariu: