Creierul lui Michael Jackson a fost inapoiat familiei!

Astfel, trupul lui Michael Jackson va putea fi in sfarsit inmormantat. Pana sa fie inapoiat familiei, creierul artistului a fost analizat in amanunt de medicii legisti.

Informatia a fost confirmata de un purtator de cuvant al medicilor legisti din Los Angeles.

Organul a fost prelevat la autopsia care a urmat decesului starului pe 25 iunie. Patologii au facut investigatii detaliate in speranta ca vor gasi informatii referitoare la cauza mortii si dovezi ale dependentei lui Michael de sedative.

Locul unde Michael Jackson va fi inmormantat se pare ca a ramas cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. Rudele ar fi completat deja actele necesare pentru a se face inhumarea.

In alta ordine de idei, o sursa apropiata familiei a negat informatiile potrivit carora mama megastarului ar fi cerut o a treia autopsie. Nici acum nu se stie cand vor fi facute publice rezultatele testelor toxicologice, care vor elucida cauza decesului.

Trupul lui Michael se afla deja la Forest Lawn. Se pare ca in tot acest timp corpul neinsufletit al artistului era depus intr-un depozit special.

In alta ordine de idei, fanii ii aduc astazi un omagiu inedit lui Michael Jackson, in doua locatii diferite din Bucuresti. Evenimentul poate fi urmarit si in direct pe site-ul nostru, incepand cu ora 19:00.

sursa: stirile.protv.ro

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/creierul-lui-michael-jackson-a-fost-inapoiat-familei.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu