Dan Negru şi Mircea Radu au negociat cu OTV

Dan Negru şi Mircea Radu au negociat cu Dan Diaconescu fără să ajungă la vreo înţelegere, susţin surse apropiate postului. Cele două vedete tv ar fi primit salariul dorit doar dacă sponsorii ar fi sărit cu bani, ceea ce nu s-a întâmplat. Patronul OTV a refuzat astfel să-i plătească din propriul buzunar.

Vestea că Dan Diaconescu relansează OTV a cuprins tot showbizul. Mai ales că sumele care s-au investit până acum în cele două vedete care au semnat deja, Oana Zăvoranu şi Pepe, sunt fabuloase în comparaţie cu bugetele alocate de alte televiziuni. Astfel că şi alţi prezentatori cu nume au bătut la porţile lui Diaconescu. Vorba aceea, încercarea moarte n-are... Dar fără sorţi de izbândă.

Respinşi din lipsă de sponsori
Conform unei surse din anturajul OTV, fostul antenist de la „Din Dragoste”, Mircea Radu, a avut o întâlnire cu Dan Diaconescu, dar, din mai puţină iubire probabil, patronul n-a sărit cu banul pe care l-a cerut vedeta lansată de Valeriu Lazarov, scrie Ring.

Dan Negru a încercat şi el „să se pună” cu Diaconescu, dar şi negocierile între cei doi s-au soldat cu un eşec. Patronul nu s-a încumetat să umble la propriul buzunar, iar sponsorii nu s-au grăbit să investească, aşa cum s-a întâmplat cu show-ul pe care îl prezintă Pepe şi Ramona Bădescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu