Dans la Bucureşti pentru Michael

Dans la Bucureşti pentru Michael
Cei care vor să se alăture fanilor din întreaga lume care-l omagiază, prin dans, pe celebrul cântăreţ Michael Jackson sunt aşteptaţi, mâine, în Parcul Herăstrău din Bucureşti
(intrarea Charles de Gaulle), între orele 18.00 şi 18.30, şi în faţa Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), între orele 19.30 şi 20.00, unde vor a vea loc întâlniri în memoria artistului.

După moartea starului, pe 25 iunie, Michael Jackson a fost omagiat, în mai multe ţări, prin scurte momente de dans. În Bucureşti vor fi organizate momente asemănătoare, cu valoare de tribut pentru „Regele muzicii pop”, care vor include, printre altele, şi coregrafia piesei „Beat It”.

Piese pentru „Regele pop” de la Robbie Williams , Madonna şi Beyonce

Fanilor care îşi amintesc de idolul lor li se adaugă vedetele, care aduc un omagiu „Regelui muzicii pop”. Madonna şi Beyonce se numără printre cei care şi-au anunţat intenţia de a înregistra un album de coveruri în memoria regretatului star al muzicii pop. Se zvoneşte că vor interpreta, de asemenea, hiturile megastarului Usher, Stevie Wonder, Diana Ross şi Lionel Richie. Ceremonia funerară de la Staples Center din Los Angeles, la care Ma riah Carrey şi Usher au interpretat unele dintre melodiile lui Michael, spun unii, ar putea fi o sursă de inspiraţie pentru mulţi artişti.

După ce, timp
de trei ani, nu a mai lansat niciun material discografic, cântăreţul britanic Robbie Williams se alătura şi el artiştilor care cântă în memoria lui Michael. Albumul „Reality Killed the Video Star”, care va fi lansat pe 9 noiembrie, este descris de artist ca fiind unul „criminal”, iar prima melodie, „Bodies”, va fi lansată în octombrie. „Îl avem pe «vechiul Robbie », pe «noul Robbie», dar şi un «Robbie» pe care nici unul dintre noi nu l-a cunoscut până acum. Sper ca albumul să fie la fel de bun
pe cât cred eu că este”, a declarat Robbie Williams. Totodată, artistul a mărturisit că a compus una dintre piesele de pe acest album imediat după moartea lui Michael Jackson, gândindu-se la acesta.

sursa: evenimentul zilei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu