Debbie Rowe l-a parat pe Arnold Klein politistilorConform tabloidului The Sun, fosta sotie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, i-a informat pe politisti despre faptul ca doctorul Arnold Klein ii furniza sedative artistului.
Sub anonimat, femeia le-ar fi povestit politistilor ca Michael Jackson reusea sa obtina medicamente de la Arnold Klein cu ajutorul unor nume false.

In documentele atasate dosarului privind moartea subita a megastarului este precizat ca `o femeie necunoscuta` a insirat mai multe nume pe care artistul le folosea: Omar Arnold, Fernand Diaz, Peter Madonie si Josephine Baker.

In felul acesta, Michael Jackson si-a facut un adevarat depozit de analgezice chiar acasa. Printre acestea si fatalul Propofol.

La perchezitia desfasurata in casa canatretului, detectivii au gasit o reteta semnata de Arnold Klein, pe numele Omar Arnold.

Debbie Rowe considera ca doctorul Klein se face responsabil pentru dependenta lui Michael de medicamente.

Nu demult, presa americana informa ca medicul acuzat de omucidere, Conrad Murray, se cunostea cu Arnold Klein si ca acesta din urma il sfatuia cum sa-i administreze sedative lui Michael.

`Ea crede ca Michael Jackson nu ar fi avut cum sa devina dependent fara ajutorul lui Klein – si este probabil sa fie singura care o poate dovedi`, a declarat o sursa pentru The Sun.

In publicatia britanica nu este precizata perioada sau ziua in care Debbie Rowe i-a avertizat pe politisti despre actiunile lui Arnoul Klein, astfel incat nu se stie daca telefonul ei anonim a fost dat inainte sau dupa moartea lui Michael Jackson.

Cert este ca daca apelul s-a facut inainte de decesul artistului, survenit pe 25 iunie 2009, politia devine din aliat in dusman, intrucat nu a intreprins verificari pentru a afla adevarul, decat dupa trista zi amintita.

sursa:bestmusic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu