film recomandat in week-end

pentru ca este week-end va recomand urmatorul film:

123 S-a furat un tren
Actiune

Titlul original :The Taking of Pelham 1 2 3
Categorii filme: Actiune
An: 2009
Tara: Statele Unite ale Americii - Anglia
Durata: 121 minute
Prezentare: The Taking of Pelham 1 2 3 a fost la început un roman de succes al lui John Godey. Întrebarea esenţială a romanului îi ţine pe cititori în tensiune.


Cine ar putea deturna un tren de metrou? Ar trebui să fii nebun să faci aşa ceva - metroul este un sistem închis. Chiar dacă obţii banii, nu ai pe unde să scapi.


Romanul a fost transpus pe ecran pentru prima dată în 1974, avându-l pe generic pe Walter Matthau şi Robert Shaw, iar astăzi este considerat un film clasic. De data aceasta realizatorii au făcut o nouă adaptare - Scott, scenograful Brian Helgeland, şi producătorii Todd Black, Jason Blumenthal, şi Steve Tisch - nu consideră că au realizat un remake al filmului clasic, ci mai degrabă un film cu identitate proprie.


Ei s-au întors la romanul de bază, reluând povestirea ca pe un thriller contemporan şi reinventând-o pentru un New York modern, din ziua de azi. "Este o poveste extraordinară, dar nu este cunoscută noii generaţii de spectatori de film," spune Scott. "Lumea, şi în special New York City, s-au schimbat extrem de mult din 1974."


Regizor: Tony Scott
Distributie: Denzel Washington
John Travolta
Luis Guzmán
John Turturro
James Gandolfini


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu