Gabi Cristea a intrat la cură de slăbire!

Gabi a declarat  pentru revista  'Ce se întâmplă,  doctore?' că a  reuşit deja să  dea câteva  kilograme josIepuraş” Playboy în urmă cu nouă ani, Gabriela Cristea şi-a pierdut din fani pe măsură ce numărul kilogramelor acumulate creştea. După ce a fost surprinsă de Click! la piscină, într-o formă XXL, vedeta Kanal D şi-a însuşit criticile şi s-a apucat de regim.

S-a neglijat de când s-a măritat, a făcut excese culinare şi nu a rezistat în faţa baclavalelor pe care le întâlnea în Turcia la tot pasul. Rezultatul? Aproape 20 kg în plus, distribuite uniform pe întreaga siluetă.

Gabriela Cristea se află însă pe drumul cel bun şi, apostrofată de Click! pentru imaginea pe care ne-a oferit-o acum zece zile la piscină, ea s-a pus serios pe slăbit. Mai mult, este vedeta celui mai recent număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” şi apare într-un pictorial decent.

“Am slăbit, se vede şi la cântar, şi la hăinuţe. Nu am ţinut o cură de slăbire propriu-zisă, ci mai mult una de hidratare. În fiecare dimineaţă, înainte de a mânca, beam doi litri de apă plată la temperatura camerei. Urma micul dejun, pentru că nu pot să trăiesc fără să mănânc dimineaţa. Şi toată ziua mai beam încă doi litri de apă. Doamna la care mă duc la masaj îmi spune: "Nu ştiu ce faci, dar ţine-o tot aşa", povesteşte Gabriela Cristea în “Ce se întâmplă, doctore?”

Cum însă vedeta de la Kanal D nu poate supravieţui doar cu apă, ea a dezvăluit şi lista alimentelor pe care le pune în farfurie.

“Consum foarte multe legume. Încerc să mănânc carne o dată pe săptămână, cel mult de două ori, apoi lactate fermentate. Am văzut ceva pe tema lactatelor la televizor şi mi-a plăcut”, mai spune prezentatoarea emisiunii de maximă audienţă, “Noră pentru mama”.

Uite cu ce slăbeşte!

- 4 litri de apă pe zi
- legume crude sau pe grătar
- carne de cel mult două ori pe săptămână
- lactate fermentate (iaurt, sana, chefir)
- lapte
-vara ajunge în fiecare zi la piscină
- primăvara, iarna şi toamna nu are timp să meargă la sală. Are acasă un stepper pe care încearcă să îl folosească zilnic 20 de minute

Le sfătuieşte pe femei să se mărite

Vedeta preferată a turcilor de la Kanal D şi-a găsit jumătatea în persoana lui Marcel Toader, fostul soţ al Anamariei Ferentz.

Ei s-au căsătorit în secret, în Antalya. “În februarie facem doi ani de când ne-am cunoscut. Eu le spun celor din emisiune sau prietenelor mele că, dacă eşti cu cineva şi nu te-a cerut de nevastă după un an şi jumătate, fugi mâncând pământul pentru că nu o să te mai ceară”, spune Gabriela în CSID. Gabriela şi Marcel sunt nedespărţiţi, iar bruneta are o viaţă ca mierea.

2 comentarii:

  1. la varsta ei,poate e valabila chestia cu anul jumatate si casatoria,caci la cei mai tinerei nu prea.

    RăspundețiȘtergere