Michael Jackson murea, Conrad Murray dadea telefoaneTabloidul britanic The Sun informeaza in editia online de astazi ca Michael Jackson murise cu 47 de minute inainte ca medicul Conrad Murray sa sune la numarul de urgenta 911.
Potrivit publicatiei, in tot acest timp, Murray a dat alte trei telefoane: unui alt medic, Arnold Klein, unui avocat si unui asociat, in loc sa cheme cat mai repede paramedicii.

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca moartea lui Michael Jackson poate fi catalogata omucidere, iar Conrad Murray asteapta verdictul in cazul sau.

Medicul a sustinut in repetate randuri ca a incercat sa-l resusciteze pe megastar si ca a chemat repede ambulanta. El este acuzat ca i-a administrat lui Michael un sedativ foarte puternic – Propofol – cu cateva ore inainte de deces.

Doctorul Steven Hoefflin, un apropiat al lui Michael Jackson s-a aratat, de la inceput, impotriva administrarii acestui medicament si crede ca Murray a incercat sa acopere fapta spunand ca artistul avea pulsul slab.

`Au fost doua telefoane intraurbane si unul interurban. [Conrad Murray] a incercat sa acopere acest lucru, spunand ca Michael avea pulsul slab, cand de fapt era mort`, a precizat Hoefflin.

Pe 25 august s-au implinit doua luni de la moartea lui Michael Jackson. Inmormantarea artistului a fost amanata de mai multe ori pana acum, ultima informatie despre funeralii indicand ziua de 3 septembrie.

Pana atunci, pe 29 august,Michael Jackson ar fi implinit 51 de ani. Cu aceasta ocazie, Hard Rock Cafe Bucuresti va gazdui un concert tribut inchinat regelui muzicii pop. Detalii AICI.

Bestmusic

2 comentarii:

  1. s a blocat si a reactionat ca un...idiot!

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este s-a blocat, asta arata ca medicul era un om slab si a dat dovada de neglijenta, asta e realitatea,imi pare rau pentru el pentru ca sunt convinsa ca nu a vrut sa-l omoare cu intentie, a facut-o insa prin modul in care a actionat, ii administra medicamente cu nemiluita

    RăspundețiȘtergere