Michael Jackson nu a fost îngropatMichael Jackson nu a fost îngropat

Surse apropiate familiei infirmă astfel informaţiile potrivit cărora megastarul ar fi fost îngropat pe 6 august, într-un mausoleu din Forest Lawn.

Suspansul din jurul morţii lui Michael Jackson continuă. Megastarul nu ar fi fost îngropat, trupul acestuia aflându-se în continuare, la mai bine de lună şi jumătate de la deces, în subsolul clădirii principale a parcului memorial Forest Lawn din Los Angeles, informează TMZ.com, citând surse apropiate familiei.

Sursele citate infirmă astfel informaţiile potrivit cărora megastarul ar fi fost îngropat pe 6 august, într-un mausoleu din Forest Lawn.

Mama artistului, Katherine Jackson, a vizitat de nenumărate ori, în ultima perioadă, locul în care este păstrat trupul fiului său.

În privinţa locului unde va fi îngropat megastarul, nu s-a decis nimic până la această oră, mai spun aceleaşi surse. Jermaine Jackson, unul dintre fraţii megastarului, este singurul din familie care mai susţine încă ideea înmormântării la Neverland, însă restul familiei nu agreează ideea. Un motiv ar fi şi acela că, în ultimii ani de viaţă, chiar Michael Jackson ajunsese să urască ferma Neverland, reşedinţa sa timp de mulţi ani la rând.

Trupul lui Michael Jackson a fost mutat, la jumătatea lunii iulie, dintr-un cavou, în subsolul clădirii principale a parcului memorial Forest Lawn, de teama fanilor care au încercat să ajungă la el. Îngrijorată că fanii ar putea încerca să intre în cavou, familia Jackson a luat decizia de a păstra sicriul aurit cu trupul megastarului în subsol, până la stabilirea unui loc de veci final.

Cimitirul Forest Lawn se află în apropierea studiourilor Disney, Universal şi Warner şi găzduieşte mormintele mai multor legende ale cinematografiei, printre care Bette Davis la Fritz Lang. Tot acolo sunt îngropaţi muzicieni celebri - Andy Gibb, fratele celor la Bee Gees, cîntăreţul de jazz Ray Brown şi o parte a cenuşei lui Michael Hutchence, solistul INXS.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la domiciliul său din Los Angeles, în urma unui stop cardiac. Autorităţile aşteaptă rezultatele analizelor toxicologice pentru a determina cauza exactă a morţii. Potrivit unor surse, în locuinţa din Los Angeles unde a murit megastarul au fost găsite mai multe doze de Diprivan, un sedativ puternic, care se administrează intravenos.

sursa:realitatea.net

4 comentarii:

 1. sa nu fi fost nici acum ingropat? cam greu de crezut. Dar... in cazul Regelui, ar fi posibil.
  care ar, insa, actuala, adevarata motivatie?

  RăspundețiȘtergere
 2. greu de stiut adevaratul motiv...
  problema este ca michael este din nou hartuit de diversi indivizi care isi aroga tot felul de drepturi, vad ca el nu are liniste nici dupa moarte dupa ce a fost hartuit toata viata...

  RăspundețiȘtergere
 3. va dati seama ca daca fanii vroiau sa ii fure mormantul.......familia trebuia sal tina undeva si pe michael :X:X:Xyo zic : " lasati-l pe michael jackson in pace ca doctorul l-a omorat ....asa ca gura mica " nui asa ?

  RăspundețiȘtergere