Mihaela Rădulescu este dorită de Dan Diaconescu


La nici două luni de cand Răduleasca a părăsit ''definitiv'' Romania (aşa cum chiar ea se lăuda), diva ar avea de gand să revină in ţară. Conform celui mai recent număr al revistei Star, fosta vedetă a Antenei 1 s-ar întoarce luna viitoare în România.

La începutul acestei veri, Mihaela Rădulescu s-a retras cu fiul ei, Ayan, pe Coasta de Azur, în sudul Franţei. Aici, vedeta şi băiatul ei şi-au petrecut vacanţa de vară, pentru ca, din toamnă, să se stabilească la Monaco, acolo unde micuţul urmează să meargă la grădiniţă.

Este dorită de Dan Diaconescu

Toate acestea fac parte din planul anunţat de Mihaela acum aproape trei luni, conform căruia ea renunţă definitiv la cariera de vedetă şi la România, în favoarea unei vieţi liniştite la Monaco. Însă, se pare, diva nu a putut rezista mult timp departe de iubitul ei, Dani Oţil şi de familia ei şi plănuieşte o revenire.

Cel puţin asta susţin anumite surse citate de revista Star. Încă nu se ştie dacă şederea Mihaelei în România va fi una de durată mai mare sau va fi doar pentru câteva zile, însă, conform revistei Star, ar putea să aibă legătură cu o ofertă primită de la Dan Diaconescu. Acesta i-ar fi propus să i se alăture şi să realizeze la OTV un fel de “Duminica în familie”.

Mihaela se distrează, Dani se enervează

În timp ce iubita lui se relaxează pe nisipul fin de pe plaja de la malul Mării Mediterane, Dani Oţil e cu nervii întinşi la maximum. Şi nu din cauza Mihaelei, ci pentru că nu a reuşit să obţină rezultatele dorite la raliul Red Bull România, care se desfăşoară zilele acestea la Sibiu.

6 comentarii:

 1. NU MA INTERESEAZA RADULEASCA VREAU SACHIRA BEIONCE

  RăspundețiȘtergere
 2. SI 100%ADEVARAT...CAT DE ADEVARAT SE AMESTECA NUMERELE ALEA DE IESE VRAJEALA COSMOTE URMATORU ORANGE VODAFON ETC..DECI DACA SE AMESTECA LA NOROC NU VA IESI INTRO ORDINE OARECARE AM PIERDUT NISTE BANI PE VRAJEALA OTV CREDEAM CA DAN DIACONESCU E MAI CORECT DECAT ALTII.... ASTA E...

  RăspundețiȘtergere
 3. SCOTETII PE RADULEASCA SI OTET DE AICEA CA SUNT FARA NICI O NOIMA

  RăspundețiȘtergere
 4. nu scoatem pe nimeni, vom scrie intotdeauna despre cine credem de cuvinta

  RăspundețiȘtergere