Monden: Ea este Miss Universe 2009!

Superba bruneta de doar 18 ani, Stefania Fernandez, a fost incoronata Miss Universe 2009. Cea de-a 58-a ceremonie a concursului, desfasurata duminica seara in Bahamas, a fost marcata de o premiera: Venezuela a reusit sa isi revendice trofeul, doi ani la rand. De asemenea, este pentru a sasea oara cand tara de origine a actualei regine a frumusetii castiga concursul Miss Universe. "Noi, venezuelenii, nu ne lasam niciodata. Am intrat in istorie", a declarat Dayana Mendoza la postul privat de televiziune Venevision, potrivit NewsIn.
Stefania Fernandez a castigat finala, intrecand alte 82 de regine ale frumusetii. Tanara ii succede astfel conationalei sale, Dayana Mendoza, castigatoarea de anul trecut. Pe locul doi s-a clasat reprezentanta Republicii Dominicane, urmata de Miss Kosovo. Juriul a fost format din 12 membri, actori, muzicieni sau producatori.
Noua Miss Universe are 18 ani si spune ca vrea sa urmeze o cariera in Relatii Internationale. Coplesita de emotii, in timpul ceremoniei, tanara Stefania a scapat coroana pe scena. Stefania va primi o recompensa financiara a carei valoare nu a fost facuta publica si o bursa de studiu la New York, de 100.000 de dolari, un sejur pentru doua persoane in Bahamas, bijuterii si articole de vestimentatie.
Finala Miss Universe 2009 a durat doua ore si a cuprins trei probe: costum de baie, tinuta de seara si interviu. In cadrul ceremoniei s-au mai acordat doua premii: Miss Fotogenie - Chutima Durongdej (Thailanda) si Miss Simpatie - Wang Jingyao (China).Cele 15 finaliste au fost selectate din tari precum: Albania, Australia, Belgia, Croatia, Cehia, Republica Dominicana, Franta, Islanda, Kosovo, Puerto Rico, Suedia, Elvetia, Africa de Sud, Statele Unite si Venezuela.

sursa:www.ziua.ro

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-08-24&id=36835

video pe www.ziua.ro, la link ul indicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu