MuzicaBuna.ro vrea o bucăţică din BUG Mafia

Tăticii hip-hop-ului autohton, BUG Mafia, s-au întors în stil mare. Caddy, Uzzy şi Tataee au spart toate clasamentele muzicale cu cel mai recent hit, "Cu tălpile arse" (feat. Jasmine ex-Ooops). În prima zi de la lansarea noului album "Viaţa noastră vol.2", s-au vîndut nu mai puţin de 80 000 de exemplare. Este un nou record pentru România.Cum se întîmplă de obicei, mai ales pe la noi, există tot felul de paraziţi care încearcă să trăiască de pe urma celor care chiar fac ceva. Printre aceştia... MuzicaBuna.ro, un sait a cărei motivaţie existenţială rămîne o enigmă.
Într-un exces de furie, frustrare, sau cum vreţi să-i spuneţi, au publicat o legătură de unde poate fi descărcat gratuit (ilegal) noul album al "mafioţilor". Motivaţia este una uimitoare: Cei de la BUG au "îndrăznit" să nu ofere propriul album spre descărcare (contra cost) pe internet. Cei de la MuzicaBuna.ro oferă spre vînzare melodii româneşti (format MP3) cu plata prin SMS. Greu de crezut că cineva îi poate controla/ verifica foarte precis... E limpede că şi-ar fi dorit să-şi mai umple buzunarele şi de pe urma "mafioţilor"...BUG Mafia sau... vai de "Viaţa noastră" (MuzicaBuna.ro)

2 comentarii:

  1. nu sunt fana lor , dar au o filozofie de viata pe care nu si o neaga. adica nu se prefac a fi ... ce nu sunt.

    plus ca un vers de al lor are mare dreptate.
    de multe ori mai intai treb. sa te te "frigi" ca sa poti merge "pe apa".

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-am cumparat acest ultim album al lor, melodia lor cea noua este f frumoasa, desi puteam sa descarc ilegal melodia prin nu stiu cate metode, am preferat sa-mi cumpar albumul, asa cum fac de obicei cu toti artistii pe care-i iubesc

    RăspundețiȘtergere