Naomi-show la Mamaia! "Vă distrug pe toţi la OTV!"

Aflată intre spectatorii Festivalului Mamaia, Naomi a ţinut să iasă din nou in evidenţă, astfel că a inceput să-i apostrofeze atat pe organizatori, cat şi pe câştigătorii concursului.

Florin Moldovan - Naomi / Foto: Radu RestivanTotul a început cu câteva ore înainte de startul ultimei seri a Festivalului, când Naomi a tunat şi a fulgerat între jurnalişti, spunând despre aceştia că nu au nici o legătură cu muzica şi că ar trebui să se lase de meserie.

Circul a continuat cu ameninţări precum "Vă distrug pe toţi la OTV" sau cu îndemnuri profesionale: "Lăsaţi-vă de meserie".

De asemenea, pe tot parcursul spectacolului de duminică seara, ea şi partenerul ei au comentat încontinuu prestaţiile premianţilor. "Ce cauţi aici", "Uită-te la tine cum arăţi" sau "De unde ai mai apărut şi tu" sunt doar câteva dintre remarcile pe care Naomi le-a făcut.

Însoţitorul acesteia a fost şi el foarte activ în critici:
"Băi băiete, ai grijă să nu îţi intre pantalonii în fund!"

Înfrângerea se dovedeşte o povară mult prea grea pentru sentimentele vulcanice ale lui Naomi, pe numele său real Florin Moldovan.

Atitudinea cântăreţei poate fi pusă pe seama faptului că a plecat cu mâna goală, Naomi nereuşind să câştige niciun premiu la Mamaia 2009.

Vezi câştigătorii Festivalului Mamaia 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu