Profitand de vantul puternic din Mamaia, Mazare s-a dat cu zmeul alaturi de iubita luni, 24 august 2009

luni, 24 august 2009
SPORT. Frumoasa blonda a lui Mazare impartaseste pasiunile acestuia
PASIUNE. Dintre toti fratii Mazare, Radu este de departe pionierul. Ar putea participa cu brio la concursurile profesioniste
Radu Mazare a profitat sambata de vremea frumoasa si de vantul puternic ce s-a abatut in nordul statiunii Mamaia pentru a se da cu zmeul. Companion i-a fost si iubita sa.
Ella Nica


Se apropie toamna, iar primarul, pasionat de sporturile de apa, foloseste fiecare prilej. Ieri, in preajma pranzului, Mazare a facut spectacol pe plaja Ipanera din Mamaia. Ca un adevarat meserias, s-a dat cu zmeul, iar cei prezenti pe plaja l-au urmarit cu interes. Pentru ca la Ipanera sunt cazati si brazilienii pe care Mazare i-a adus la Constanta pentru a inviora litoralul, toate acrobatiile lui au fost acompaniate de muzica braziliana.
La scurt timp dupa ce a inceput "spectacolul" Mazare senior, si-a facut aparitia si fiul acestuia, Raducu, ce a facut, la randul lui, acrobatii cu zmeul. Toate acestea, nu inainte insa de a lua o lectie de capoiera (lupte braziliene), pe care le respecta, de la unul dintre brazilienii adusi de tatal sau. Raducu este constiincios si se tine serios de lectiile "profesorului".
La vreo 10 minute dupa Raducu, s-a dat cu zmeul si iubita lui Radu Mazare, frumoasa blonda cu care edilul s-a afisat toata vara pe litoral.
"
Ma rog la Dumnezeu sa-i apere de rele"Edilul Constantei are din nou al treilea dosar la ANI (Agentia Nationala de Integritate). Doamna Mazare, mama lui Radu, este afectata de aceasta situatie, avand si o problema cardiaca. "Ma gandesc in fiecare zi ca prea primeste multe lovituri. Nu este zi de la Dumnezeu sa nu citesc vreo rautate pe undeva. Ma doare, cum sa nu ma doara. Imi cunosc bine baietii. Mai bine ca mine nu ii stie nimeni. Radu incearca sa ma menajeze si imi spune sa nu-mi fac griji. Ma rog la bunul Dumnezeu sa-i apere de rele si sa fie puternici, ca sunt baieti cu suflet mare", ne-a marturisit mama primarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu