Stiati ca Michael Jackson avea o sora secreta?

Megastarul nu avea cea mai fericita relatie cu tatal sau. Unul dintre motive era si ca Joe Jackson avea o fiica din flori.
Sora secreta a lui Michael Jackson se numeste Vonnie si s-a nascut dupa o aventura a lui Joe Jackson cu Cheryl Terryl, care a inceput in 1975.

Michael nu i-a iertat tatalui sau faptul ca avea o relatie foarte buna cu Vonnie, cu care Joe era foarte bland si iubitor, lucru pe care nu i l-a aratat niciodata artistului.

"Nu m-a imbratisat niciodata, dar nu avea nicio problema sa o imbratiseze pe ea. Niciodata nu am inteles de ce", povestea Michael, care credea ca Joe o alinta si o rasfata pe Vonnie mai mult decat pe copiii pe care ii avea cu Katherine, mama megastarului.

In plus, Michael nu l-a iertat niciodata pe tatal sau pentru ca si-a inselat sotia.


Vonnie are 34 de ani si s-a nascut la o zi dupa ce Michael a implinit 16 ani. Ea nu a vorbit niciodata despre legatura sa cu familia Jackson, tocmai pentru ca a fost sfatuita de Joe. La un moment dat, cand Joe si Katherine traiau separat, Vonnie a locuit cu tatal artistului, iar asta l-a suparat foarte tare pe Michael. Nu se stie daca el si-a vazut vreodata sora vitrega, care, desi visa sa ajunga si ea cantareata, lucreaza acum la un aeroport din Las Vegas.

...

sursa:stirileprotv.ro

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/stiati-ca-michael-jackson-avea-o-sora-secreta.html

...
daca accesati link ul, o sa vedeti o fotografie a tinerei ce se presupne a fi sora vitrega a megastarului.

...

Un comentariu:

  1. inca o stire trecuta la capitolul "senzational"...

    inca o speculatie trecuta pe raboj.

    RăspundețiȘtergere