Lucrurile personale ale lui Michael Jackson, scoase la vanzare!

Justitia americana a aprobat familiei lui Michael sa vanda o parte din lucrurile personale ale megastarului, insa a amanat luarea unei decizii privind o expozitie dedicata memoriei "Regelui muzicii pop".

Judecatorul Mitchell Beckloff de la Curtea Superioara din Los Angeles, care supravegheaza chestiunile judiciare legate de averea artistului, a amanat pana vineri decizia referitoare la organizarea de catre promotorul AEG Live a unei expozitii in care sa fie expuse diverse obiecte ce i-au apartinut starului.

El a motivat decizia prin faptul ca mama starului, Katherine Jackson, a avut anumite obiectii, considerand ca aceasta expozitie va aduce incasari mult prea mici fondului care administreaza averea lui Michael Jackson.

Pe 7 august, judecatorul Mitchell Beckloff a aprobat contractul dintre administratorii averii Jackson, AEG Live si Columbia Pictures, o diviziune a Sony Corp., pentru realizarea unui film ce va fi lansat pe 30 octombrie si in care vor fi prezentate imaginile cu ultimele repetitii ale cantaretului.

sursa:stirileprotv.ro

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/lucrurile-personale-ale-lui-michael-jackson-scoase-la-vanzare.html

Un comentariu:

  1. De ce o fi vrand familia sa i vanda lucrurile?

    O familie normala.... le ar pastra, mu le ar vinde! Hmmm, ce era Michael pentru familia lui oare???!?

    Ma abtin sa raspund. Dar se vede cu ochiul liber. Sa le fie rusine!

    RăspundețiȘtergere