Berlusconi i-a făcut avansuri lui Michelle Obama la G20Controversatul premier italian a fost primit la summitul G20 de Barrack Obama şi soţia sa, iar imaginile de la întâlnire au făcut deliciul presei, stârnind o serie de interpretări

"Che brutta figura!", scrie The Telegraph.co.uk în legătură cu întâlnirea dintre premierul italian şi soţii Obama. "Berlusconi îi face ochi dulci lui Michelle Obama", scrie şi National Post, publicând fotografiile de la eveniment.

Unul din cele mai interesante momente de la summitul G20 de la Pittsburgh, care a debutat recent, a fost primirea controversatului politician italian la cină.

Berlusconi a complimentat-o cu multă căldură pe Michelle Obama, spunându-i că este extraordinară, în timp ce aceasta a avut o atitudine destul de rezervată faţă de politicianul italian. Zâmbetul larg şi gesturile expansive ale premierului au fost comentate intens de media internaţională. Privirea preşedintelui SUA, surprinsă de aparatele de fotografiat, sugerează, de asemenea, că nu a fost foarte încântat de situaţie.

"Era de aşteptat ca premierul italian să fie încântat de oportunitatea de a o cunoaşte pe cea care este denumita una dintre cele mai carismatice femei, Michelle Obama", scrie Hellomagazine.com.

Cei de la Telegraph taxează, însă, atitudinea primei doamne. Dacă eşti soţia preşedintelui Statelor Unite şi trebuie să în întâmpini pe premierul italian, cunoscut pentru poveştile sale controversate de infidelitate cu iz de prostituţie şi scandal, ce faci?, se întreabă jurnaliştii britanici. "Indiferent de ceea ce crezi despre Silvio Berlusconi, nu ai voie să ai o atitudine atât de evidentă. Dacă pe ceilalţi i-ai îmbrăţişat, lui nu poţi să îi oferi doar o strângere rece de mână", sunt de părere aceştia.sursa:realitatea.net

3 comentarii:

 1. ei i auzi de ce e in stare nenea Berlusconi...

  avea vreun interes ceva, si ce o fi zis, miselu, ma dau bin pe langa Prima Doamna...

  numai ca ea e femeie desteapta, asta e ghinionu' lui...

  RăspundețiȘtergere
 2. Neah. El s-ar da la orice poartă fustă. :))

  RăspundețiȘtergere
 3. sper ca nu si la domnii din ... Scotia, de ex.

  )))))

  RăspundețiȘtergere