Chris Brown a inceput munca in folosul comunitatii!


La americani, legea e lege, chiar si pentru vedete. Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, cel care i-a invinetit acesteia ochiul acum cateva luni, a inceput miercuri munca in folosul comunitatii.

Conform autoritatilor, Brown incepe la ora 8 dimineata si este adus la “serviciu” cu un microbuz, impreuna cu alti 30-40 de persoane aflate in aceeasi situatie ca si a lui.

Imbracat cu o vesta portocalie, reflectorizanta, Chris Brown va aduna gunoiul de pe marginea drumurilor, va smulge buruienile si va ingriji iarba de pe spatiile publice, va sterge desenele grafitti de pe ziduri si va trebui sa spele – interior si exterior – masinile din dotarea institutiilor publice – toate astea in timp ce e supravegheat de politisti.

Chris Brown are de muncit cate 8 ore pe zi, timp de sase luni, iar unii jurnalisti, mai saritori din fire, i-au si facut calculul total: 1400 de ore de munca in folosul comunitatii. Sa speram ca va fi o lectie buna – iar pentru cei carora le e mila de el, e suficient sa le aducem aminte de apucaturile lui de bataus!

sursa acasa tv

Un comentariu: