Dezvaluire-soc! Prince a fost chemat sa-l resusciteze pe Michael Jackson!

Informatia-soc vine de la sora cantaretului, La Toya. Potrivit acesteia, Prince, fiul cel mare al starului, a fost in dormitorul unde tatal sau si-a petrecut ultimele clipe din viata alaturi de doctorul Murray!

Sora lui Michael Jackson povesteste ca doctorul Conrad Murray l-ar fi chemat pe Prince ca sa...il ajute sa il resusciteze pe cantaret!

"L-a strigat pe Prince... Prince s-a uitat la el cand facea asta. Nu se face asa ceva unui copil, mai ales ca stiai dinainte sa il chemi ca Michael nu mai era in viata", povesteste sora megastarului intr-un interviu pentru Barbara Walters.

Tot La Toya descrie si cum arata Michael, inainte de a fi dus pe ultimul drum.

"Avea perle albe de sus pana jos, siruri intregi, care il inconjurau. Si o centura mare de aur. Ca o centura ce ti se da cand castigi la box. Era machiat, iar parul era aranjat foarte frumos, a fost machiat exceptional", spune La Toya.

Paris, fiica starului a fost cea care i-a pus pietre pretioase la gat. Familia lasat in sicriu o pereche de ochelari de soare, una dintre celebrele lui manusi, dar si alte lucruri personale.

La Toya a fost printre primii care au venit la capataiul lui Michael, la moartea acestuia. Ea a semnat certificatul de deces si a luat in grija corpul neinsufletit al starului.

sursa:stirileprotv.ro

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/dezvaluire-soc-prince-a-fost-chemat-sa-l-resusciteze-pe-michael-jackson.html

2 comentarii:

  1. in loc sa cheme Ambulanta mai repede....

    RăspundețiȘtergere
  2. ce doctor, primul lucru era sa cheme ambulanta, dar eu cred ca a intrat in panica

    RăspundețiȘtergere