EBa la primul discurs... citit, in Parlamentul European!

Elena Basescu a spart gheata si a sustinut la Strasbourg primul discurs de europarlamentar. Mezina presedintelui a ales o tema sensibila si anume eliminarea vizelor pentru persoanele din regiunea Balcanilor de Vest.

Un minut si 5 secunde! De atat a avut nevoie Elena Basescu pentru a-si face cunoscuta sustinerea pentru Republica Moldova. Emotiile discursului au coplesit-o, asa ca nu si-a saltat privirea de pe foaie.

Judecand dupa discursul mezinei presedintelui, cele doua asistente pe care aceasta le-a angajat si-au facut bine treaba. Si nu au o misiune usoara, daca tinem cont ca Elena Basescu este membra in doua comisii "cu greutate": pentru afaceri externe si pentru ocuparea fortei de munca.

Si daca la Strasbourg, unde au loc sedintele de plen ale Parlamentului European, sta o saptamana pe luna, Bruxellesul, unde se desfasoara lucrarile comisiilor de specialitate, a devenit pentru EBa a doua casa.

Chiar daca in capitala Belgiei mezina presedintelui sta inca la un hotel de 5 stele, lucrurile se vor schimba. Se pare ca se va muta in chirie intr-un apartament de pe strada Wiertz, la cativa pasi de Parlamentul European, pentru care ar urma sa dea aproape 1.400 de euro pe luna.

De soarta confratilor din Balcani care nu au viza s-a preocupat si colegul Elenei, Gigi Becali, care a tinut un speech liber, cu adevarat savuros.

sursa: stirileprotv.ro

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/eba-la-primul-discurs-citit-in-parlamentul-european.html

tastand link-ul, aveti si mat. video la dispozitie.

Un comentariu: