Fostul deputat Metin Cerchez,trimis in judecata pentru ca a participat la profanarea unei fantome I-au bagat un tarus in inima!

joi, 24 septembrie 2009

SOLUTIE. Trupul strigoiului a fost dezgropat de doua ori
Explicatie. Ex-deputatul spune ca a participat la ritual ca ziarist
Carmen Mocanu

Fostul deputat Metin Cerchez a participat la o deshumare si a fost trimis in judecata pentru instigare la profanare de morminte.

Ghiulten Memedali a murit in luna martie a anului trecut in urma unui infarct. La doua luni de la deces, rudele decedatei au spus ca moarta s-a transformat in strigoi si le bantuie casa. In opinia lor, singura modalitate de a avea parte de liniste era de a-i infige un tarus in inima decedatei. Cum practica este interzisa de lege, rudele au obtinut autorizatie pentru deshumare, apoi i-au infipt femeii tarusul in inima. Afland de intamplare, procurorii au decis in urma cu cateva zile sa se faca deshumarea, iar in sicriu, langa cadavrul femeii, au fost gasite pachete cu vata, haine si un tarus. Decedata avea o gaura in piept egala cu diametrul tarusului. Procurorii au ridicat probele gasite la fata locului si au intocmit dosar penal pentru profanare de morminte. Primul vizat este fostul deputat Metin Cerchez, prezent la prima deshumare, el fiind cercetat pentru instigare la profanare de morminte.


Suparat pe procurori


Metin Cerchez sustine ca el nu are nicio vina. Am participat la prima deshumare in calitate de ziarist, nu sunt vinovat. De altfel, i-am facut deja o plangere procurorului, pentru abuz in serviciu, a declarat Metin Cerchez. Cand jandarmii s-au prezentat la locuinta lui cu mandat de aducere la Parchet, fostul deputat s-a baricadat in casa si a refuzat sa stea de vorba cu oamenii legii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu