Ion Dolanescu a lasat sub saltea 1.800.000 de euro!

1.800.000 de euro au fost gasiti sub salteaua patului in care a murit artistul Ion Dolanescu. Dezvaluirea a fost facuta de fiul sau cel mare, Dragos, la emisiunea "Happy Hour".
Potrivit fiului lui Ion Dolanescu, de la aceasta suma au plecat si certurile cu fratele sau Ionut, pentru avere. Asta pentru ca Ionut Dolanescu ar fi vrut sa ii dea doar 100.000 de dolari.

Ion Dolanescu nu prea avea incredere in banci, asa ca isi tinea averea la saltea. Suma a fost gasita la scurt timp dupa ce a murit.

Si banii nu sunt tot. Printre altele, Ion Dolanescu mai detinea un apartament, o vila in centrul Capitalei, o casa in Tunari, una la Sinaia si cateva obiecte de arta.

La sapte luni de la moartea tatalui, Dragos inca nu si-a primit partea si a incercat chiar si in tribunal. Ramane de vazut daca el va reusi sa il convinga pe Ionut sa ii dea o parte din averea tatalui lor.

Daca in editia ”Happy Hour” din 6 aprilie, cei doi ii marturiseau prezentatorului Catalin Maruta ca nu exista niciun fel de razboi intre ei si ca sunt in relatii foarte bune, conflictul izbucnit chiar dupa moartea lui Ion Dolanescu a iesit la iveala.

sursa:stirileprotv.ro

pe link aveti si mat. video:

http://stirileprotv.ro/show-buzz/film-tv/dragos-dolanescu-vorbeste-la-happy-hour-despre-razboiul-cu-fratele-sau.html

2 comentarii:

  1. cat o fi adevar si cat...minciuna? Hmmm.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce de bani! deja lucrurile astea ma depasesc, eu ma scotocesc mereu prin buzunare pentru a cumpara o carte, un cd cu muzica sau un dvd cu ultimul film bun aparut pe piata, ce sa-i faci fiecare cu modul lui de a intelege viata... si totusi stai sa te intrebi : cine este mai fericit?

    RăspundețiȘtergere