Mic ghid de ridicare a diplomei de licenţă (pt. absolvenţii "Spiru Haret")

Unul dintre cele mai nenorocite chinuri la care sunt supuşi studenţii de la "Spiru Haret" (deşi nu e un caz aparte) este calvarul ridicării diplomei de licenţă. Deşi nu vă spune nimeni şi nu este afişat nicăieri, aceasta trebuie ridicată de la Bucureşti. Şi nu, nu e valabil doar pt. bucureşti, n-ar fi fost nimic deosebit. Provincialii şi cei care studiază la centrele ID din străinătate sunt forţaţi să facă acelaşi lucru (indiferent de forma de învăţămînt absolvită).

Diploma de licenţă se ridică personal sau prin mandat. Se achită o taxă de 100 RON sau una de urgenţă (pt. eliberare în 15 zile de la cerere) de 200 RON. Este obligatoriu să aveţi cartea de identitate la voi, iar pt. mandataţi, procura.
Sunaţi, înainte de a vă deplasa, pt. a vă asigura că diploma este gata. Pot exista surprize neplăcute.

Adresa Biroului de Eliberare Diplome este următoarea: str. Nicolae Iorga nr. 34-36, sector 1, Bucureşti, tel.: 021.650.00.44
De la gara Bucureşti Nord trebuie să luaţi autobuzul 133, 4 staţii (Buzeşti, Griviţei, Calea Victoriei, Piaţa Romană). Preţul unui bilet este de 1.3 RON. Din staţia Piaţa Romană traversaţi şi mergeţi puţin înapoi. A doua la dreapta este strada Nicolae Iorga (vis-a-vis de Direcţia Paşapoarte).

Programul de eliberare a diplomelor este 10-14 iar vinerea 10-13 (sîmbăta şi duminica fiind închis). Deci în funcţie de locul din care vă deplasaţi, va trebui să plecaţi cît mai de dimineaţă.

Succes!

3 comentarii:

  1. ma bucur mult daca ai reusit in sfarsit sa ti ridici diploma de la sediul din Bucuresti.

    Felicitari. Inclusiv pt. calatoria in Capitala pe care ai povestit-o atat de simpatic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci! Într-adevăr... în sfîrşit. :)

    RăspundețiȘtergere