Prinţesa Briana Caragea şi Dan Diaconescu, naşii unei fetiţe înrudite cu Michael JacksonPrinţesa Briana Caragea a declarat pentru REALITATEA.NET că a acceptat să o năşească pe Aiyana-Lee Anderson nu pentru legătura micuţei cu regele muzicii pop, ci pentru că are sânge românesc.

În urmă cu patru luni, Aiyana-Lee i-a dedicat regelui muzicii pop o melodie, prin care superba sa voce s-a făcut auzită în întreaga lume. Presa anunţa că fetiţa, în vârstă de nouă ani, este de origine română şi rudă îndepărtată cu Michael Jackson.

"Fetiţa a fost botezată în Marea Britanie, unde s-a născut, însă Nicole, mama ei, a dorit să-i pregătească o ceremonie de mulţumire şi binecuvântare în România", a declarat Prinţesa Caragea.

"Până acum, m-am ferit să am fini. O consider o responsabilitate morală şi spirituală. Cu toate acestea, am îndrăgit-o foarte mult pe fetiţă şi cred că este momentul să fac acest pas. Aş vrea să-i ofer dragostea României, să o ajut să se simtă bine la noi în ţară", a mai spus Prinţesa.

Se pare că Dan Diaconescu a răspuns "cu mare drag" la propunerea de a fi părintele spiritual al talentatei Aiyana-Lee Anderson.

Cât despre cadouri, Prinţesa Briana Caragea a declarat că îi va oferi micuţei lucruri potrivite pentru vârsta ei.sursa:realitatea.net

3 comentarii: