Teo se intoarce in televiziune

de Ileana Voicu Ghinea, 24 septembrie 2009

Dupa ce a renuntat la toate contractele, dupa ce a spus ca nu va mai face televiziune niciodata, dupa ce a cotit-o catre Scoala de Televiziune infiintata de Vlad Enachescu, Teo Trandafir a "rupt gura targului", dupa cum singura a spus, si si-a infiintat propria companie de productie tv, numita Local Tv Network.

"Incercam sa-i dam targului personalitate, sa-i dam targului ce-i lipseste, incercam sa punem la dispozitia oamenilor din targ un principiu care deocamdata ii lipseste, si anume puterea incredibila pe care o are provincia", declara vedeta in conferinta de presa, care a avut loc astazi (n.r. 24 septembrie), la Hilton.

Alaturi de o echipa formata din Andreea Godeanu - producator, jurnalistul Bogdan Ionescu - director de proiect, Marius Ivascu - director de imagine, Dragos Buhagiar - scenograf si cooptand-o pe Simona Patruleasa, in postura de realizator, Teo Trandafir le va vorbi oamenilor din provincie. Local Tv Network va realiza doua emisiuni: "Teo Show" - prezentata de Teo Trandafir si "Pe gustul tau" - adusa in fata publicului de Simona Patruleasa. Aceste productii vor fi difuzate concomitent de 30 de statii locale din tara, acestea fiind zonele in care vor fi distribuite.

"In provincie sunt oameni inteligenti, sensibili, curati, disponibili"

"Noi, in Bucuresti, ne-am inchis intr-un fel de turn si avem impresia ca suntem buricul Pamantului. Daca faceti o caravana in tara, o sa aveti surpriza incredibila sa descoperiti oameni inteligenti, sensibili, curati, disponibili. Ne vom deplasa dintr-un oras in altul, o sa incercam sa facem lucrurile personalizat", a specificat Teo Trandafir in continuare.

Mergand pe principiul ca oamenii din provincie sunt vaduviti de emisiuni dedicate lor, echipa de la Local s-a gandit sa imbine placutul cu utilul si sa le vorbeasca direct, dar, in acelasi timp, sa-i lase si pe ei sa ne vorbeasca.

"O sa incercam sa aducem invitati care sa fie atat pentru interesul publicului din zonele respective, si, in fiecare emisiune, vom avea un subiect pe care sa-l dedicam unui eveniment care se intampla in zona in care este transmisa emisiunea. Vrem sa le aratam si celorlalti, din celelalte localitati, ce face fiecare zona in parte. Au evenimentele lor, au festivalurile lor, au tot felul de manifestari despre care nu prea se vorbeste aici, in Bucuresti", a declarat producatorul Andreea Godeanu.

"Publicul din Bucuresti e un pic mai rasfatat, pentru ca are la dispozitie o caruta de surse de informatie. Spre deosebire de publicul din provincie care ia ce i se da. Practic noi trebuie sa aducem mai mult decat aveau", completeaza Teo.

"Daca aduc manele, ma injura"

In ceea ce priveste formatul emisiunii prezentate de Teo, lucrurile nu se vor schimba foarte mult, fata de ce am vazut anterior. In afara de decor si uneori de temele de discutie, Teo va fi asa cum ne-a obisnuit. "Formatul emisiunii este formatul tuturor emisiunilor de tv. Dupa ce am plecat eu, injurandu-ma toata lumea ca nu aduc element de nouatate, au facut ceilalti fix emisiunea Teo, fara niciun element de noutate. Mai mult decat atat, urla manelele de se aude pana la Giurgiu - Ruse. Pe aia nu-i mai injura nimeni. Atunci, m-am gandit eu asa: de ce sa nu-mi fac emisiunea mea si sa-mi vad eu de treaba mea pentru ca ziaristrii oricat imi sunt de dragi, tot pe mine ma vor injura pentru Guta", a conchis vedeta.

"Vrem sa le dam oamenilor ce le place"

"Simona (n.r. Simona Patruleasa) o sa aiba libertatea sa faca ce-i place si ce considera ea ca este important. Normal ca dupa ce vom difuza o prima emisiune, vom lua legatura cu toti cei de la statiile locale. Noi vrem sa le placa. Noi venim cu niste propuneri si abia apoi, dupa raspunsurile pe care le vom primi, vom decide daca e bine sau nu", a declarat Andreea Godeanu despre emisiunea "Pe gustul tau".

"Am renuntat la televiziunea altora"

Desi declara pana mai ieri ca nu vrea sa mai auda de televiziune, Teo a revenit. De ce? Raspunde chiar ea: "Eu am renuntat la televiziunea sefilor mei, televiziunea oamenilor care decid, televiziunea oamenilor care iti spun de cand pana cand, care este targetul lor, cum vad ei lucrurile. De la televiziunea lor pana la televiziunea mea este un pas atat de mare incat n-as fi crezut ca o sa pot sa-l fac vreodata, pentru ca nu am crezut ca voi intalni un asemenea context. Insa l-am intalnit si de data asta nu fac televiziune cum vor ei, ci cum vrem noi, iar oamenii alaturi de care pornesc la acest demers imi sunt prieteni de foarte multi ani".

Un program foarte incarcat pe care Teo si-l asuma, pentru ca spune ca nu este dispusa sa renunte la job-ul de la Scoala de televiziune: "In momentul in care am fost intr-o situatie grea psihic, pentru ca financiar nu am dus-o niciodata asa de prost pe cat ati speculat, singurul care m-a ajutat a fost un prieten foarte bun, care mi-a spus: "Ba, am o Scoala de televiziune, esti in stare sa faci chestia asta. Am zis: Da". M-am apucat de acest proiect si m-am indragostit atat de tare de chestia asta incat nici nu stiu exact cum o s-o dau. De Scoala de televiziune nu o sa ma despart niciodata pentru ca este cel mai drag proiect al meu", incheie vedeta.

Cate putin despre fiecare emisiune in parte:

Noua serie a emisiunii "Teo Show" va avea mai multa stralucire, pastrand in acelasi timp structura de baza care a consacrat-o ca lider de audienta. In cadrul emisiunii, Teo va aborda fie subiecte de actualitate, scandaluri usoare, fie teme care sa suscite interesul tuturor invitatilor in aceeasi masura. Emisiunea va fi una dinamica si ii va oferi lui Teo posibilitatea de a construi situatii dramaturgice. Emisiunea va fi saptamanala.

La polul opus este emisiunea "Pe gustul tau". Productia reprezinta un cooking show care va avea invitat o personalitate nationala si va combina elemente de divertisment si educationale. In fiecare editie se va gati cu ajutorul prezentatoarei, iar reteta propusa va fi prezentata in totalitate, de la istorie pana la produsul final. Dialogul dintre moderatoare si invitat va atinge si alte teme din viata personala a invitatutului, reproducand o discutie prieteneasca si relaxata la o cafea in bucatarie. Si aceasta productie va fi difuzata in timpul saptamanii, in aceeasi zi la statiile locale, din 30 de orase din Romania.


sursa: eva.ro

http://www.eva.ro/divertisment/vedete/teo-se-intoarce-in-televiziune-articol-15010.html
....

Daca veti tasta link-ul, veti vedea si cateva fotografii.

Un comentariu: