Adriana Bahmuteanu:''Diaconescule, îmi lipseşti!"

Diaconescule, îmi lipseşti!

De cand s-a mutat din garsoniera, Dan Diaconescu si-a pierdut farmecul. Nu mai are nici ecranul ala colorat, plin de scrisuri, nu mai are nici zvac, nici subiecte gen “Elodia, sezonul 4″, care sa ne tina cu sufletul la gura. La mine acasa otv-ul se vede cu purici, ca prin ceata si nu reusesc sa descifrez nici titlurile de pe ecran, nici sigla metalizata aruncata timid intr-un colt, nici subiectele - de regula intamplari marunte, care nu ma intereseaza prea mult- dezbatute de cam aceiasi invitati anosti sau fara prea multa sare si piper.

Eu una il iubesc pe Dan Diaconescu. Omul asta a reusit singur-singurel ce n-au putut altii intr-o viata intreaga- sa ajunga dintr-un simplu tanar ziarist fara o letcaie, unul dintre cei mai puternici si bogati oameni de media. De cand cu schimbarea asta insa… si-a cam pierdut hazul, iar ratingurile vorbesc de la sine. Inainte, ma culcam cu otv-ul pe post de somnifer. Lasam televizorul deschis in camera si urmaream cam toate subiectele pana adormeam. De la o vreme, de cand soricelul a schimbat macazul, adorm cu reportajele alea reluate de o mie de ori de pe Discovery.

Ce mai, mi-e dor de un scandal in garsoniera, de-o Elodie descoperita printre cartofii prajiti de la Mc Donald’s, de titlurile gen tabloid care umpleau ecranul, de efervescenta lui Dan Diaconescu care acum, din pacate, a devenit om serios si-i lipseste pana si zambetul sugubat. Pacat! Dane, ne e dor de tine!

PS: Un plus pentru otv e emisiunea lui Zavo, cu tot cu cristalele swarowski si cu campania cu maidanezi. Buna idee, te pup Oana si vin la tine cat de curand!

Un comentariu:

  1. doamne,fereste!!!!!!!!!!!asta nu e sanatoasa!noi ne bucuram ca in sfarsit am scapat de ciumaca,nikita,tarky... .otv e chiar ok acum.

    RăspundețiȘtergere